meglepkek_1
A lurkók még nem is sejtik, milyen kalandban lehet részük május 26-án

Milyen érzés lehet Dodge Chargerben, Dodge Challengerben, Camaroban, Mustangban, Lamborghiniben vagy egy Ferrariban kocsikázni? Lélegzetelállító kaland, főleg, ha gyerekekről van szó. A Meglepkék jóvoltából épp a kicsik azok, akik hamarosan kipróbálhatják, milyen is az amerikai életérzés.

Hogyan pöfög a Trabant?

Május 26-án, gyereknap alkalmából, a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik Amerikává, hogy a gyerekek is átélhessék, milyen érzés amerikai autókban kocsikázni. De, hogy a régi idők „nagyjai” se maradjanak ki, a kicsik kipróbálhatják, hogyan pöfög egy négyütemű Trabant, és milyen a Lada kézi váltója.

meglepkek_2
Milyen érzés lehet egy Mustangban vagy Ferrariban kocsikázni?

Így ülhet be gyermeked az autóba

Akik szeretnének részt venni ezen a különleges napon, azok az interneten tudnak regisztrálni és időpontot foglalni. Csak annyit kell tenniük, hogy figyelik a Meglepkék Facebook oldalát és a kiválasztott autónál időpontot foglalnak. A regisztráció május 15-től indul.

Játékmentés – adományozz te is!

Ezzel azonban még nem ér véget a meglepetések sora! A brigád az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal karöltve elindít egy játékgyűjtési is akciót is, hogy mosolyt csaljanak a daganatos betegségben szenvedő kicsik arcára. Az összegyűjtött jó minőségű játékokat május 26-ig várják a Meglepkék.hu irodájába (Budapest, 9. kerület, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1.). A begyűjtött játékokkal teli autókonvoj május 27-én útra kel, hogy igazi, libabőrös élményt és számos ajándékot nyújthassanak át a gyerekeknek.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •