360 Bar nyári programok
A nyári meleget ezen a kellemes tetőteraszon sokkal könnyebb elviselni

Évek óta a főváros egyik legismertebb kulthelye a 360 Bar, ahol télen iglukkal, nyáron élőzenével vagy DJ settel, és nem mindennapi bulikkal várják a város tetején a vendégeket. Budapest zöld oázisa idén nyáron nemcsak programkínálatát szélesíti, de nyit a kultúra felé is. Természetesen azért a jól bevált dolgok megmaradnak: legyen szó a signature koktélokról vagy a bár színes gasztronómiai palettájáról.360 bár szendvicsek

A 360 Bar egy zöld oázis, ami nyári hangulattal vár minden hétvégén

A 360 Bar eddigi havi egy Secret Garden Daytime party-ja helyett mostantól minden héten szombaton megtelik a 360 Bar délután kettőtől másnap hajnalig és zöld oázissá alakul a Parisi Nagyáruház legfelső szintje. A DJ-vel, buborék géppel, trópusi növényekkel, mini medencével és vízipisztolyokkal megtöltött helyen minden a jókedvről és a szórakozásról szól. Vasárnaponként pedig Hip-Hop party-val vagy BBQ Sunday Daytime party-val folytatódik a hétvége.

DJ hangulat 360 Bar
A hangulatról mostantól DJ is gondoskodik
panoráma 360 Bar-ból
Csodálatos a kilátás a rooftop bárból!

Azoknak, akik inkább a csendesebb hétköznapi találkozók hívei, ugyancsak számos programot tartogat az Andrássy úti rooftop: mostantól minden hétköznap este akusztikus koncertekkel vagy hangulatos DJ settekkel várják a látogatókat. A kulturális programok rajongóinak pedig még egy meglepetéssel szolgál a 360 Bar. Célul tűzték ki a feltörekvő fiatal művészek támogatását, akik számára mostantól kiállítótérként is üzemel a hely.

Jönnek az új koktélok!

Az ikonikus tetőterasz a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet a széleskörű italkínálatra, amelynek örökös kedvencei a szezonálisan megújuló signature koktélok. Az idei koktéllap egyik ékköve például a Summer of ‘69 elnevezést kapta. A whisky alapú koktélt narancs squeezzel, birsalma lekvárral, vanília sziruppal, citrommal és egy kis rozmaringgal bolondítják meg. Nagy kedvenc a Hot Mess is, amely vodka alapú koktél proseccóval, citrommal, málnával és eperrel fűszerezve.

summer of 69 nyári koktél
Summer of ’69 koktél

hot mess koktél

Hot Mess koktélA 360 Bar egy olyan hely, ahol ki lehet szakadni a mindennapi hajtásból, mindezt a város tetején, a Parisi Nagyáruház tetőteraszán Ez egy nem mindennapi élmény!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •