hibrid honda
Honda HR-V e:HEV 2021

Leleplezte népszerű szabadidő-autójának legújabb nemzedékét a Honda. A vadonatúj HR-V – pályafutása során először – kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz elérhető. A minden szempontból továbbfejlesztett modell kivételesen hatékony és biztonságos járműként lép színre. Páratlanul kényelmes beltere megannyi modern műszaki megoldást ölel magába.

Feltűnő jelenség a HR-V

Kompakt, kupék inspirálta karosszériájának köszönhetően a következő generációs HR-V e:HEV roppant feltűnő jelenség. Letisztult és lendületes lett a formavilág. Ennek nemcsak az átrajzolt, nagyméretű, integrált hűtőrács fontos eleme, hanem az elnyújtott, alacsonyra helyezett, lapos motorháztető is, melynek oldalvonalai egyenesen az A-oszlopra szaladnak fel, jelentősen fokozva a szabadidő-autó jellemzőkre robusztus, biztonságot sugalló kisugárzást.

honda hr-v e:hev 2021
Az új HR-V is megkaphatta a Honda által fejlesztett Mágikus Ülésrendszert

Páratlan helykínálat, kényelem és praktikum

A vadonatúj HR-V hihetetlenül tágas belül. Ugyanakkor még nagyobb menetkomfortot nyújt az utasoknak – négy felnőtt maximális kényelemben utazhat benne. Modern, minimalista irányzatot képviselő kabinja csupa kiváló minőségű, kellemes tapintású, kortárs anyagból épül fel. Csupa olyan szemet gyönyörködtető részleteket sorakoztatva fel, mint a vízszintesen osztott műszerfal, ami még tágasabbnak és szellősebbnek láttatja az utasteret. Ezt a célt szolgálja egyebek mellett az új szellőztetőrendszer is. Az L-alakú, szélre helyezett légbeömlőivel afféle levegőfüggönyt hoz létre az utasok között, illetve körül.

honda Hr-v belső tér
Így fest belülről a Honda újdonsága

Éppúgy e:HEV-emblémát (hybrid electric vehicle azaz hibrid, elektromos jármű) visel majd, mint a modellfrissítésen átesett CR-V és a 2020-ban bevezetett, szintén teljesen megújult Jazz.

hibrid hr-v
A Honda legfőbb célkitűzése, hogy 2022-ben már minden Európában eladott új Honda gépkocsi képes legyen elektromos üzemmódban is közlekedni

Az új HR-V e:HEV 2021 második felében debütál az öreg kontinensen, de addig is az alábbi oldalon regisztrálva jelezhetjük érdeklődésüket iránta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •