tekerd jobbra biciklis adomanyozas
Te csak tekersz, és máris segítesz (Fotó: Mabel Amber/Pixabay)

Kerékpározni jó – ha pedig tekerés közben egy nemes ügyet is támogathatunk, még értékesebbé válnak a nyeregben töltött kilométerek. Nem csak a szervezetünknek és a környezetünknek teszünk jót bringára pattanva, de a Hankook Tire Magyarország akciójában a megtett távokat forintra váltják, amit beteg gyerekek kapnak majd. A Tekerd Jobbra! biciklis adományozás során 10 ezer kilométer másfél millió forintot jelent!

biciklis_adomanyozas_tekerd jobbra
A gyűjtési időszak 2019. július 4-től szeptember 29-ig tart; fotó: Pixabay

A Hello Bringás app-ot kell letölteni

Évről évre egyre népszerűbb az abroncsgyártó Tekerd Jobbra! kampánya. A résztvevők 2019. szeptember 29-ig a Hello Bringás applikáció segítségével gyűjthetik a kilométereket munkába járás és kirándulás során – ez Androidon és iOS-en is elérhető. A letöltést és gyors regisztrációt követően indulhat a gyűjtés: minden egyes, az applikáción rögzített kilométerrel nő a támogatás összege. Az akció végén a Hankook összesíti és pénzre váltja a megtett távokat. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat, aki kedvet érez ahhoz, hogy a mozgás öröme mellett egy nemes célt is támogasson.

A Tekerd Jobbra! kampány több milliót jelent a családoknak

A társadalmi célú program idei kedvezményezettje a Tábitha Ház, amely sokrétű hospcie ellátást és támogatást nyújt az életet veszélyeztető, rövidítő betegségekben szenvedő gyermekek és családtagjaik részére. Az elmúlt években olyan szervezetek kaptak több millió forintot a Tekerd Jobbra! biciklis adományozás során, mint például a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat, a Gyermekétkeztetési Alapítvány vagy a Bátor Tábor. A cég híres a jótékony akcióiról: abroncsadományozási programjában például több mint 15 ezer abronccsal támogatta a civil szektort az elmúlt években.

tekerd_jobbra_biciklis_adomanyozas
A Hankook a hazai kerékpáros közösség aktív részvételével nemes ügyet támogat
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •