tavaszi cipotrend
A sneakerek sosem mennek ki a divatból, de bátran viselhetünk színes bokacsizmákat is

Ahogy a téli szürke hétköznapok után egyre inkább a napsütésé lesz a főszerep, úgy jelennek meg a ruhatárunkban és a cipőinken a színek is. A tavaszi cipőtrend idén igen széles: jól megférnek egymás mellett a visszafogott pasztell árnyalatok, valamint a feltűnő színű és mintájú darabok is.

A vagány bokacsizma és a bakancs is a tavaszi cipődivat része

Tavasszal is bátran hordhatunk bokacsizmákat, bakancsokat, hiszen gyakran bolondos még az időjárás. A szezon egyik kedvelt fazonja a chunky combat csizma, de egy pasztell árnyalatú cowboy csizma is jó választás. Akár egy szűk farmert kombinálunk egy horgolt anyagú, bő felsővel, akár egy divatos midi szoknyát választunk, a tavaszi cipőtrend egyik alapdarabja, a bokacsizma bármelyik szetthez passzol. A mindennapokat feldobhatjuk egy merész, pink színű bokacsizmával vagy leopárd és kígyó mintás modellekkel is, izgalmat csempésznek minden outfitbe.

 

A sportcipővel, sneakerrel sosem lőhetünk mellé

A sportcipők, sneakerek sosem mennek ki a divatból: a tavaszi cipőtrend sem lehet teljes nélkülük. A szezon egyik kedvenc modellje minden bizonnyal a chunky sneaker lesz, amely feltűnő színekben és izgalmas anyagbetétekkel hódít. A hologram betétes darabok magunkra vonzzák a tekinteteket. Emellett a knit sneakerek ugyancsak trendik lesznek. Ha pedig egy kis extrát vinnénk az öltözékünkbe, a hagyományos sportcipő helyett válasszunk egy platformos verziót, amely egyszerre kényelmes és sikkes. Farmerrel éppúgy megállja a helyét, mint egy elegánsabb összeállítással. A teljes extravaganciát pedig a Lexus új sportcipője jelenti: kényelmes és divatos, rövid távú sprintekre éppúgy alkalmas, mint egész napos mászkálásra.

Színek tekintetében jó választásnak bizonyul a fehér, a különböző pasztell színek vagy a sárga. Ám a tavaszi cipőtrend sneaker alapszínei, slágerei a barack és a mentazöld, amelyeket akár kombinálhatunk is. Válasszunk egy barackszínű ruhát, amihez szerezzünk be menta kiegészítőket, és viseljük barack árnyalatú cipővel és táskával!

Forrás, fotók: Deichmann