TAG Heuer Carrera Porsche Special Edition

A svájci prémium óragyártó, a TAG Heuer és a Porsche sok évtizednyi közös pillanat után partneri viszonyba lép, hogy ügyfelei és rajongói számára páratlan élményeket és termékeket teremtsen. A két prémium gyártó új stratégiai partneri viszonyának első lépése egy új karóra, a TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph.

A TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

A Carrera a Porsche és a TAG Heuer esetében is generációkon át meghatározó és ikonikus elnevezés, így természetes volt, hogy rá esett a választás az első közös termék esetében. A két márka öröksége előtt tisztelgő új kronográf betekintést nyújt abba, hogy mire képes a két márka közösen.

TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph
Az átlátszó hátlap is szolgál meglepetéssel, ugyanis az itt látható óraszerkezet a Porsche egyik leghíresebb kormánykereke előtt adózik. A Porsche és a TAG Heuer márkajelzés egyaránt látható
porsche carrera
A Porsche Carrera és a legújabb TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph óra találkozása

A kimondottan ehhez az órához készülő mutatók aszfalt benyomását keltik, az út iránti heves érzelmeket kifejezve, miközben a számozás a Porsche sportautók műszercsoportjának megjelenését idézi fel. A karóra vagy puha prémium borjúbőr szíjjal és a Porsche belsőket idéző varrással, vagy a versenyzés tökéletességét felidéző összekapcsolt fémszíjjal elérhető. A karóra szívét a Calibre Heuer 02 automata mechanizmus adja, amely lenyűgöző 80 órás tartalékkal rendelkezik. Ára 6000 dollár körül van, attól függően, hogy bőr vagy fém szíjjal kérjük-e.

Két történet, egy hajtóerő

TAG Heuer Carrera Porsche Special Edition

A két vállalat története több mint fél évszázada keresztezi egymást, a hasonlóságok egészen a kezdetekig visszavezetnek. A Porsche és a TAG Heuer is egy-egy látnok víziójából származik: Edouard Heuer és Ferdinand Porsche is igazi úttörő volt, akiknek álma örökre megváltoztatta azt a területet, amelyen tevékenykedtek. Heuer készítette a világ első sorozatgyártású kronográfját, a Porsche pedig egy új elektromos kerékmotort épített. Két innováció, amely egyaránt kitüntetésben részesült a Párizsi Világkiállításon – 11 év eltéréssel. Heuer 1889-ben vehette át a díjat, az első Lohner-Porsche elektromobil pedig az 1900-as expón mutatkozott be.

„A TAG Heuer és a Porsche közös történelemmel és értékekkel rendelkezik, de még ennél is fontosabb, hogy hitvallásunk is azonos,” mondja Frédéric Arnault, a TAG Heuer vezetője. „A Porschéhoz hasonlóan vérbeli innovátorok vagyunk, akik mindig csúcsteljesítményre törekednek.”

A következő oldalon: Steve McQueen és a Heuer logó.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2