szoborkiállítás jurassic park
fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megnyílt az ország első fémhulladék kiállítása, ahol a művészet és a recycling találkozik. A több méteres szobrok teljes mértékben újrahasznosított autóalkatrészekből készültek. Terminárok, Alien, Megatrón rajongók, ezek a szobrok használt autóalkatrészekből rátok várnak!

szoborkiallitas terminator
MTI/Balogh Zoltán

Szoborkiállítás filmrajongóknak

Minden bizonnyal filmes zarándokhellyé válik a Dohány utca! Az Amazing Metal Art Gallery-ben kizárólag használt autóalkatrészekből készült szobrok láthatók, új értelmet adva ezzel a fémhulladék fogalmának. Életnagyságú Alien, a Jurassic Park elveszett világa és ismert film karakterek elevenednek meg a galériában. A kiállítás szobrai több száz munkaóra és megszámlálhatatlan mennyiségű fémdarab felhasználása után készültek. Erről íme, egy látványos werkvideó!

A szoborkiállítás már látogatható: 30 műalkotás 263 négyzetméteren! Hétköznap 2490 Ft, hétvégén 2990 Ft a teljes árú belépő.

szobor kaméleon kiállítás
MTI/Balogh Zoltán

Kiállításokból idén ősszel és télen nincs hiány. A történelem szerelmesei Tutanhamon titkának járhatnak utána a belvárosi Komplexben. Aki pedig a Csillagok háborújáért van oda, annak látnia kell a tárlatot, ahol hivatalos és gyűjtői darabok is láthatóak.

Forrás: MTI