aqua-park-strand-hajduszoboszlo
Európa legnagyobb fürdőkomplexumának strandján a 15 medencéjéből 14 vehető igénybe; fotó: Hungarospa

A koronavírus-járvány miatt az utóbbi hetek arról szóltak, hogy mindannyian találgattunk:  először azt, hogy mikor zárnak be a helyek – legyen szó éttermekről, strandokról, könyvtárakról, iskolákról -, újabban pedig azon agyalunk, vajon mikor nyitnak ki, és milyen szabályokkal lehet majd belépni? A budapesti strandok kapcsán legutóbb azt nyilatkozták, hogy azok legkorábban júliusban nyithatnak ki, ám a kijárási korlátozás enyhítése következtében az országban már vannak olyan létesítmények, ahova bemehetünk hűsölni. Pünkösdkor várhatóan több strandfürdő is kitárja kapuit a vendégek előtt – többek között Hajdúszoboszló is készül a nyitásra.

Hajdúszoboszló: 14 medencét és az Aquaparkot is megnyitják

Idén már 93. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a hajdúszoboszlói strandfürdő a pünkösdi hosszú hétvégén. Május 29-én 9 órától újra várják a vendégeket. Jelenleg a Hungarospa munkatársai a strand felkészítési, karbantartási munkálatait végzik, ami ütemezetten május végére befejeződik. Európa legnagyobb fürdőkomplexumának strandján a 15 medencéjéből 14 vehető igénybe május 29-től, valamint a Mediterrán tengerpart is a látogatók rendelkezésére áll. Mivel a jogszabály szerint töltő-ürítő medencék és élményelemek üzemeltetése egyelőre nem megengedett, a pezsgőmedencét még nem helyezik üzembe a strandon. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a társaság a vendégek és saját munkavállalói biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe.

hajduszoboszlo-strand
Lesznek új biztonsági előírások, de sokak örömére, Hajdúszoboszló híres komplexuma nyitva áll!; fotó: Hungarospa

Jó hír ugyanakkor a maga adrenalinszint kedvelőinek és a csúszás szerelmeseinek, hogy a pünkösdi hétvégén, május 30. és június 1. között, 12–16 óráig az Aquapark is nyitva lesz. Ennek szolgáltatásait kedvezményes, kétórás jeggyel vehetik igénybe a látogatók.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •