rolls royce cullinan recreation module
(Fotó: Rolls-Royce)

A Rolls-Royce új szintre emeli az autós tárolást és rendszerezést. Az új Rolls-Royce Cullinan SUV-modellekhez ezentúl igényelhető egy úgynevezett Recreation Module, amely egyfajta high-end autós rendszerező. Ez az extra pedig a különböző élethelyzetekhez biztosít kényelmes (és luxus) megoldást, írja a The Gentleman’s Review. A 100 millió forintos autóhoz mindez természetesen felárként csapódik hozzá, mert azért a Rolls-Royce sem adhatja ingyen a plusz kényelmet.

Rolls-Royce Cullinan Recreation Module: autós tárolórendszer kimaxolva

A személyre szabható, 48 literes tárolórekesz a padló alatti térben bújik meg, és egy gombnyomásra varázsolható elő. Ilyen árfekvésnél ugye az már alap, hogy a kedvünk szerint táncol a márka, és ezt a Rolls-Royce is nagyon tudja –  így lényegében a kívánalmainknak csak a fantáziánk és természetesen a fizikai realitások szabnak határt. A cég mindenestre készült azért három szemléltető példával, hogy érzékeltesse, mi mindent lehet kihozni ebből az egyébként nem túl nagy térből.

A Hosting Service variáns, ami a nyitóképen is látható, kimondottan gasztrofanatikusoknak tervezték. A csomagban természetesen minden megtalálható, ami egy kis luxus délutáni pikinkezéshez elengedhetetlen: poharak, tányérok, koktélkészítő szett, vágódeszkák, mindez természetesen Rolls-Royce logóval ellátva.

Ismerd meg a Recreation Module tárolórendszer többi változatát a következő oldalon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2