pásztor erzsi szomszédok janka néni
(Fotó: BRFK/Facebook)

Folytatódik a BRFK és Pásztor Erzsi (vagy inkább Janka néni?) közös akciója, ami a biztonságos közlekedésre hívja fel az autóvezetők figyelmét. A legújabb kisfilmben a színművésznő a volán mögé pattan és elmeséli közúti élményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán.  Ezt is látnod kell: Micsoda irónia! A Szomszédok Janka nénije az alkohol káros hatásaira figyelmeztet

„Ha egyszer 50-nel lehet menni, miért akar 70-nel menni? Hova rohan, a kórházba?!”

Pásztor Erzsi gyakran vezet városban, így rengeteg autóssal találkozik. Amit a mai napig nem tud megérteni az az, hogy a sofőrök miért nem tudják betartani a szabályokat, pedig ahogy ő mondja, ez nem olyan nagy ördöngősség.

„Azt nem szeretem, amikor erőszakosan rám nyomul valaki, és hajtani akar. Én nem sietek sehova, én időben indulok!” – hangoztatja Erzsi, akit a BRFK kamerái kísértek el egy budapesti autózásra. A Szomszédok Janka nénije azt is elpanaszolja, hogy szerinte az autósok többsége nem szereti használni az irányjelzőt: „Jelzés? Olyan nem létezik náluk. Azt szoktam mondani, hogy fáj a kezecskéd, hogy nem bírod az ujjaddal megpöckölni az irányjelzőt? Nem szeretnek jelezni. Nekem hátulról tudni kell, hogy ő merre akar menni.”

Tettünk pár kört Budapest útjain Pásztor Erzsi színművésznővel

Tettünk pár kört Budapest útjain, a volán mögött Pásztor Erzsi színművésznő mesélte el tapasztalatait.🎬 NEM MEGJÁTSZOTT JELENET! A helyzeteket az élet hozta. 👉Ti mennyire tartjátok be a szabályokat? Mennyire vagytok türelmesek, előzékenyek a hétköznapokban, és mennyire vagytok azok, amikor beültök a volán mögé? Egy kis odafigyeléssel, egymásra figyeléssel a legtöbb baleset megelőzhető. Amikor az útra léptek, autóba ültök, ne feledjétek, hogy mindenkit hazavárnak❗

Közzétette: BRFK Információs Portál – 2021. december 11., szombat

 

Egy kis odafigyeléssel a legtöbb baleset megelőzhető. Az utakon egymással közlekedünk és nem egymás ellen. Türelemmel és előzékenységgel pedig rengeteg bajt elkerülhetünk. Amikor az útra léptek, autóba ültök, ne feledjétek, hogy mindenkit hazavárnak, emlékeztetnek a videó végén.

Az alábbi cikkek is tetszeni fognak, ne hagyd ki ezeket sem:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •