paris hilton esküvője
(Fotó: Paris Hilton/Instagram)

Hat felbontott eljegyzés után, 40 éves korában Paris Hilton végre kimondhatta a boldogító igent. Az amerikai celeb és újdonsült férje, Carter Reum tegnap a Hilton család Bel Air-i rezidenciáján fogadtak örök hűséget egymásnak. Ezt se hagyd ki: Csak Paris Hilton képes ilyen színű BMW i8-cal furikázni

Több napig tart a lagzi

„Az esküvő valójában egy háromnapos parti lesz, nagyon sok minden fog történni, rengeteg meglepetéssel készülünk mind egymásnak, mind pedig a vendégeknek” – árulta el pár hónapja Paris Hilton egy beszélgetős műsorban. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a menyasszony nem rejtette véka alá, hogy teljesen kikészíti az esküvője tervezése, első feladataként a menyasszonyi ruha, helyesebben menyasszonyi ruhák kiválasztását pipálta ki a teendők hosszú listájáról. A többes szám azért indokolt, mert Paris a többnaposra tervezett lagzin legalább tíz ruhacserét tervezett.

A PageSix szerint a csütörtöki ceremónia után az esküvői hétvége pénteken a Santa Monica mólón található vidámparkban egy karneválesttel folytatódik, amit szombaton egy elegáns parti követ.

 

Paris in Love reality show-ban az eljegyzés pillanatától egészen az oltárig kísérhetjük Paris Hiltont

A rajongók legnagyobb örömére Paris esküvője a tervezéstől kezdve a boldogító igen kimondásáig meg lesz örökítve egy dokumentumfilmben, aminek címe, stílusosan: Paris in Love. „Szeretném, ha a rajongóim is első kézből látnák, hogy végre megtaláltam az én Szőke Hercegemet és elérkeztünk a happy endig.”

Paris Hilton és Carter Reum először a 2020-as Golden Globe-díjátadó afterpartiján tűntek fel együtt. Paris végül hónapokkal később egy csókolózós Instagram-képpel erősítette meg a kapcsolatukról szóló pletykákat. A celebritás egyébként nem szűkölködött vőlegényjelöltekben, korábban jegyben járt már Jason Shaw modellel, a görög hajózási örökös Paris Latsis-szel és legutóbb Chris Zylka színésszel is, futó kalandjai között pedig megtalálható Leonardo DiCarprio, Nick Carter és Benji Madden is.

A legfrissebb sztárhírekért kattints az alábbi címekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •