godot art fair
A vásár megszületését a MINI is támogatta

A Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében november 1-ig várja látogatóit az ország legifjabb művészeit felvonultató kortárs képzőművészeti vásár, a Godot Art Fair.

Magas színvonalú alkotások a Godot Labor területén

A Godot Art Fair idén újabb helyszínt kapott. A Godot Laborban, a hazai kortárs képzőművészeti élet legújabb színterében, a galéria állandó művészkörének munkáival találkozhatnak a látogatók. A KOL-LABOR című tárlaton szereplő tizenegy fiatal képzőművész a galéria programjaként is megfogalmazott friss, egyedi, kísérletező, érzékeny szemléletmódot képviselik minden műfajban, legyen az festmény, szobor vagy installáció. A tárlatnak otthont adó Godot Labor 400m²-es, négyszintes épületét magas színvonalú alkotások töltik be. Szintről-szintre, teremről-teremre barangolva szippantja magába a látogatót ez a művészeti örvény.

godot művészeti vásár MINI
Megújult MINI Countryman

A vásár megszületését a MINI is támogatta – a látogatók meg is nézhetik a megújult MINI Countryman modellt is. Az ötödik éve megrendezett vásár mellett idén sem marad el a 21 éves múltra visszatekintő Godot Galéria különálló kiállítása.

A Godot Art Fairre jegyek online kaphatók.