szépségszalon szépségápolás
A szépség lounge-ban különleges ásványi alapú sminkek is elérhetők lesznek; fotó: Freepik/pressfoto

A Buda szívében, a Feneketlen-tó mellett nyíló PANDHY’STM beautique vendégre szabott kezelésekkel és frissen elkészített bőrápoló termékekkel fogadja mindazokat, akiknek testi és lelki felfrissülésre van szüksége. Az október 15-én nyíló szépség lounge látogatói a kezelések idejére saját illatot és zenét is választhatnak, ott tartózkodásuk alatt pedig friss virág, italok és finomságok várják őket. A beautique a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően és a fenntarthatóságot szem előtt tartva működik.

Kérdőívvel kezdődik a szépülés

Annak érdekében, hogy a kezelések teljes mértékben kielégítsék a vendégek igényeit, az első lépés mindig egy 30 – mindenre kiterjedő, sportolási és étkezési szokásokra, valamint életmódra vonatkozó – kérdésből álló kérdőív kitöltése. A kozmetikai csapat kielemzi a válaszokat, majd elvégez egy helyszíni bőranalitikát. Kizárólag ezt követően veszi kezdetét a kezelés, amelyhez saját zene és illat is választható. A kezelés során, majd az otthon használatos krémeknél is a vendég választhat konzisztenciát, aktív hatóanyagot és illatot, a szakember tanácsai és a saját ízlés alapján.

pandhy's beautique
A szépségápolás szinte minden területén egyedülálló kezeléseket kínálnak

Kollagén, hialuronsav, cukorpaszta

A PANDHY’STM beautique-ban az a cél, hogy ne csupán kiszolgáljanak, de edukáljanak is a bőrápolással kapcsolatban. A szépség lounge a testre szabottság mellett az újdonságokra is nagy hangsúlyt helyez, szinte minden területen egyedülálló kezeléseket kínál. A közkedvelt orosz, avagy száraz manikűr, az – akár páros – pedikűr és az 1D-s műszempilla építés mellett speciális test- és arckezelések választhatók. Az innovatív Derma Pin kezelés során például egy selyemhernyógubóból nyert kollagént és különböző méretű hiarulonsavat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, míg az ázsiai eredetű Gua Sha masszázs során a nyirokrendszer működését harmonizálják. A cukorpaszta a PANDHY’S egyik legismertebb – 46 országban elérhető – alapanyaga, amely akár a gyors és szinte fájdalommentes szőrtelenítéshez, valamint olyan testfeszesítő eljárásokhoz is használható, mint a manuális vákuum technikán alapuló SugarWave masszázs.

 

Ásványi sminkek a PANDHY’S kínálatában

A szépség lounge-ban különleges ásványi alapú sminkek is elérhetők, a termékek minden eleme talkum-, olaj-, szilikon és gyantamentes. Így nem tömítik el a pórusokat, és a bőr szabadon lélegezhet, ráadásul a minőségüket korlátlan ideig megőrzik. Az ásványi sminkek kockázat nélkül használhatók irritált vagy gyulladt bőrön is, egyáltalán nem allergizálnak. A természetes UV védelem mellett pedig vízállók, így akár sportoláshoz is használhatók. Mi több, bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés vagy mikrodermabrázió után is közvetlenül alkalmazhatók.

PANDHY'S szépség lounge
A PANDHY’S szalonban minden a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően működik

Szépség lounge fenntartható termékekkel

A PANDHY’S szalonban a kezelések után UV-s és ózonos tisztítás, valamint légcsere is történik a kabinokban. Minden öltözőben külön zuhanyzó áll rendelkezésre. Emellett a fenntarthatóság is alapvető fontosságú a beautique-ban, ezért a csomagolásokat is ezt szem előtt tartva tervezték. A vendégek az első vásárlás alkalmával 100%-ban újrahasznosítható és újratölthető alumínium palackokban és tégelyekben, a későbbiekben pedig ezekhez kifejlesztett újratöltő tasakokban kapják meg a számukra frissen kikevert termékeket. Így el lehet kerülni a felesleges műanyagtermelést.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •