Palik László
(fotó: tv2.hu)

Marsi Anikó után Palik Lászlóra is ismét rátalált a szerelem. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Tények műsorvezetője Gábor mellett találta meg újra a boldogságot. Most pedig Lacin a sor. Palik László új párja pedig egy kisgyermekes ügyvédnő, akit már közel két évtizede ismer a műsorvezető. Ez is érdekelhet: Schobert Norbi változtatott, így él a sztrók után a fitneszguru

Palik László és párja kapcsolatára Marsi Anikó is áldását adta

Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének új barátnője van, egy ügyvédnő. Úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog, Palik ugyanis már a barátai előtt is vállalta új szerelmét, írja a Blikk a Story magazin nyomán. A portál olvasóriportere pedig még azt is lencsevégre kapta, hogy Palik László és új párja, Petra közösen mennek gyermekeikért az iskolába. A képeket ide kattintva találod.

A lap egy a párhoz közel álló ismerőstől azt is megtudta, hogy Palik Laci és Petra közel húsz éve ismerik egymást. A sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Egy másik ismerős arról is beszámolt, hogy a nő erős, határozott, karakán jellem, talán ez az erő keltette fel Palik figyelmét is.

Palik Laci és Marsi Anikó továbbra is házasok

Palik László és korábbi felesége, Marsi Anikó kapcsolata közel 16 év házasság után idén júniusban romlott meg. A zátonyra futott házasság első jele Palik Laci különköltözése volt, pár héttel később pedig már arról írtunk, hogy Marsi Anikóra ismét rátalált a szerelem. Érdekesség, hogy bár már hónapok óta külön élnek, sőt új párkapcsolatra is találtak, a válás egyelőre még nem merült fel a két televíziós között. Tipp: Plasztikai sebészek állnak Marsi Anikó új külseje mögött?

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •