oliver heimler újítások a MINI-nél
A MINI stílusteremtő egyéniség, amely kiemelkedik a tömegből és időről időre újraálmodja önmagát

Megújult a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio! Húsz év telt el azóta, hogy a modern MINI első képviselői megjelentek az utakon, a legújabb modellgeneráció pedig ismét az elképzelhető legjobb formájában tetszeleg. A modelltrió az átfogó frissítés keretein belül többek között új műszerfalat, új karosszésziaszíneket és színátmenetes tetőfényezést kapott.

Íme, a modern MINI modelltrió 10 legfontosabb innovációja

  1. Letisztultabb formanyelvet kapott a modern MINI az új frontrésznek köszönhetően. A modern MINI hűtőrácsának kerete minden eddiginél meghatározóbb és nagyobb felületet ölel körbe. Az első fényszórók pedig jellegzetes MINI stílusjegyekként világítanak.

mini cooper se 2021

2. LED-technológiás első és hátsó fényszórók (ez utóbbiak britzászló-motívummal) alapfelszereltségként.

ötajtós mini cooper

új ötajtós mini

3. Világméretű innováció: Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés, amely a szélvédőtől egészen a hátsó légterelő szárnyig nyúlva kínálja a San Marino Blue, a Pearly Aqua és a Jet Black árnyalatok harmonikus átmenetét.

mini csalás 2021 újítások

4. Új karosszériafényezési árnyalatok és könnyűfém keréktárcsák fontos újítások a MINI-nél: a Rooftop Grey metál és az Island Blue metál fényezések mellett megjelenik a palettán a Zesty Yellow árnyalat is, amely eleinte csupán a MINI Cabrio kiváltsága lesz.

sárga fényezés kabrió

sárga modern mini cooper s

5. Újratervezett kormánykerekek, az opcionális extrafelszereltség részeként most először fűthető változatban. Az audiorendszer, a telefon-kihangosítás, a hangvezérlés és a vezetést támogató rendszerek funkcióit kényelmesebb gombkialakítás mentén érhetik el a vezetők a modern MINI-ben.

új belső tér mini cooper se

6. Fekete keretbe foglalt, multifunkciós műszerfali kijelző 5” képernyő-átmérővel.

7. Központi műszeregység magasfényű Piano Black kerettel, 8,8” képernyő-átmérőjű központi kijelzővel és modern grafikával alapfelszereltségként.

A következő oldalon további izgalmas fotókat találsz a megújult modellekről.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2