oCitroenDS eskuvoi autó
Citroën DS (forrás: tripler.com)

Idén vagy királyi, vagy környezettudatos esküvőd lesz, ha követed a trendet. Előbbihez oldtimer, utóbbihoz elektromos esküvői autó dukál. Meghan Markle mondjuk ezt tavaly stílusosan megoldotta, királyi esküvőjéről egy 1968-as, elektromossá alakított Jaguarral távozott Harry herceggel.  Mutatjuk, hogy te miből válassz.

Hercegi menyegző

A tavalyi királyi esküvők –  Meghan Markle és Erzsébet királynő unokája, a gyönyörű Eugénia hercegnő is 2018-ban mondta ki a boldogító igent – idén meghatározzák az esküvői trendeket. Újra reneszánszukat élik a letisztult, visszafogott, ám hercegnős, klasszikus ruhák, a minimalista dekoráció és a tiarák. Az 50-es  és 60-as évek oldtimer autó ritkaságai pedig sosem mennek ki a divatból, ha esküvői autó a téma.

Esküvői autó zöld esküvőre

Idén minden eddiginél népszerűbb lesz a környezettudatos szemlélet alapján megszervezett, természetközeli tematikus menyegző. A pár ilyenkor mindent megtesz azért, hogy lehetőleg minél kevesebb hulladék keletkezzen, a szemetet szelektíven gyűjtik, újrahasznosított dekorációval készülnek, a megmaradt ételt jótékony célra ajánlják fel, a násznépet busszal szállítják, vagy olyan helyszínt választanak, ahova nem kell autóval érkezni. Esküvői autónak pedig elektromos autót választanak. Mindenki döntse el, mi fér bele a költségvetésébe, de egy Tesla vagy egy Kia Soul, mini autóból egy Citroën C-Zero esküvői autónak elég egyedi választás lehet.

Romantikus menyegző

És természetesen még mindig tombol a vintage- és a csipke-, zsákvászon-imádat is, így ha ilyen esküvőt terveztek, egy Fiat vagy egy VW Beetle tökéletes lesz a nagy napra! Akár ezt a Fiat 500-as kabriót is el tudnánk képzelni, ahogy beparkolunk vele a templom vagy a városháza elé.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •