parkolas vezetes parkl (1280x853)
A Parkl egy hétig teljesen átvállalja a közterületi parkolások kényelmi díját

Sokan ismerjük azt a szituációt, mikor elfelejtjük leállítani az utcai parkolást és a nap végén mindez többletköltséget és bosszúságot okoz. Erre hoz megoldást a parkolást forradalmasító Parkl egy új, emlékeztető funkcióval. A díjnyertes magyar alkalmazás segítségével ráadásul február 10-14. között kényelmi díj nélkül parkolhatunk – ettől lesz olcsóbb a parkolás. Ezt követően pedig az egyik legkedvezőbb árú szolgáltatás lesz a piacon.Ha “továbbfut” a parkolásunk

A parkolásnál az egyik leggyakoribb problémát pont az jelenti, ha az autósok elfelejtik leállítani a futó mobilparkolásukat. Ez pedig akár 5-6 órás extraköltséget is jelenthet a nap végén. Erre reagált a nemzetközileg is díjazott Parkl egy új, emlékeztető funkció bevezetésével. A Parkl felületén már nemcsak automatikusan meghosszabbíthatjuk a napon belüli (vagy túli) parkolásunkat, de kérhetjük, hogy egy-két óra múlva – vagy akár egyedi emlékeztető formájában – értesítést is küldjön az app. Fontos, hogy ezzel nem lett sem bonyolultabb, sem időigényesebb, hiszen egy felületen találjuk meg ezeket a beállításokat. Egy gombnyomással – plusz költség nélkül – viszont több ezer forintot is spórolhatunk az állandó rohanásban. Ha már költségeknél tartunk: februártól a kényelmi funkciót a kényelmi díj csökkentése is követi.

olcsobb parkolas parkl
Automatikusan meghosszabbíthatjuk a napon belüli (vagy túli) parkolásunkat

Kényelmi díjfizetés parkoláskor

A Parkl tavaly év végén kiadott kutatásából is kiderült, hogy nagyon szeretjük a kedvező árú parkolási megoldásokat. Vagyis minden plusz vagy elhagyható költség befolyásolhatja, hogy a jelenlegi három fizetési mód (automata, SMS vagy mobil app) közül melyiket választják az autósok. A pluszt ebben az esetben a kényelmi díj mértéke határozhatja meg, ami bár egy valós költség, sokan nem tudják, mit is jelent valójában. A kényelmi díj voltaképp a kényelmi szolgáltatások ellentételezése, amivel gyakran találkozhatunk digitális szolgáltatások igénybevételekor. Gondoljunk akár az autópályadíj online fizetésére, koncert vagy színházjegy otthoni vásárlására, de akár a házhozszállítás is ebbe a kategóriába tartozik. Parkolásnál pedig elég széles skálán mozog a szolgáltatók között: SMS küldésénél 90-100 forint, appoknál 60-90 forint között is lehet a jegyvásárlási rendszer használati díja.

mobilparkolas (853x1280)
Ha nem állítjuk le a mobilparkolást, az 5-6 órás extraköltséget is jelenthet a nap végén

Egy hétig nem lesz kényelmi díj, utána tartósan olcsóbb parkolás vár az autósokra

Február 10-14. között a Parkl egy hétig teljesen átvállalja a közterületi parkolások kényelmi díját, majd ezt követően az eddigi 90 forintos kényelmi díjat tartósan 65 forintra csökkentik. Így lesz egész héten olcsó parkolásban részünk. Ezzel pedig az egyik legmegfizethetőbb mobilos utcai parkolást teszik elérhetővé a regisztrált autósok számára.

Parkl letöltés:

iOS – http://bit.ly/parkl_ios

Android – http://bit.ly/parkl_android