szuperagy májusi mozi május filmpremierek
(Fotó InterCom)

Szinte még el sem hisszük, hogy végre megtörténik, de valósággá vált, amire olyan régóta várunk: nyitnak a mozik! Méghozzá nem is akárhogyan! A májusi filmpremierek között a család minden tagja, kicsi és nagy is garantáltan megtalálja a neki tetszőt. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ütős filmeket nézhetsz ebben a hónapban.

1. Kutyák és Macskák 3. – A Mancs Parancs

A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről! Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.

Eredeti hangok: Sarah Giles, Max Greenfield, George Lopez.

Bemutató: május 6.

Ha érdekel, milyen mozi filmek érkeznek 2021 májusában, lapozz a következő oldalra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4
5
6