L Classic Trophy
Kimondottan off-road használatra szabták

A Defender Works V8 Trophy vásárlói nem mindennapi körülmények között próbálhatják majd ki először új autójukat, hiszen belépőt kapnak az exkluzív, háromnapos Land Rover Trophy kalandversenyre. Ezt a megmérettetést Eastnor kastélyában, a Land Rover tesztelésének és fejlesztésének szellemi otthonában rendeznek majd. A limitált szériás modell kimondottan erre a túraversenyre készült. Nézzük, mit tud!

Mindössze 25 példányban készül a Defender Works V8 Trophy

A Land Rover Classic újratervezett, 2012-2016-os Defender Works V8 specifikációján alapuló, limitált modellt az 5,0 literes V8 benzines – 405 lóerős – hajtáslánccal és a nyolcfokozatú ZF automata sebességváltóval, a felújított felfüggesztéssel, valamint kormány- és fékcsomagokkal és a további frissítések széles skálájával kimondottan off-road használatra szabták.

land rover classic limitált
Minden akadályt leküzd az LR Classic

A Defender Works V8 Trophy mindössze huszonöt példányban készül. A 90 és a 110 kombi karosszéria-változatok egyedülálló, ’Eastnor Yellow’ színt kapnak. Továbbá a karosszériával megegyező színű, 16 hüvelykes acél kerekeket, a kerékíveken, a motorháztetőn és a csomagtér-ajtón pedig ’Narvik Black’ fényezést. Az erre a célra gyártott járművek LED-es fényszórókat, ’Heritage’ első hűtőrácsot, egyedi Land Rover Trophy jelvényeket és a rendezvényeken minden résztvevő számára személyre szabott matricázást is kapnak.

terepautó land rover
A belső tér teljes, fekete ’Windsor’ bőr kárpitozással rendelkezik

A további kényelemről a feltűnő, sárga öltéssel készült ’Recaro’ sportülések gondoskodnak. Az egyedi design részét képezik az expedíciós óráiról ismert gyártó, az Elliot Brown Land Rover Trophy óraszámlapjai.

A legkomolyabb terepkihívásoknak is ellenáll

A jármű további felszerelései közé tartoznak az első csörlő, a többpontos expedíciós keret, a tetőcsomagtartó, az alvázvédelem, az A-rúd, a megemelt légbeömlő, a reflektorok és a különleges terep-gumiabroncsok. Az autót a Land Rover Classic saját ’Classic Infotainment’ rendszerével is felszerelik. Ez tartalmazza az integrált navigációt és a mobil eszközök csatlakoztathatóságát.

Nézd meg a Defender Works V8 Trophy bemutatkozó filmjét, amelyben a versenyző, autós kaszkadőr és Land Rover márkanagykövet, Jessica Hawkins is szerepel. Az Egyesült Királyság 25 éves női pilótája indul a 2021-es W Series bajnokságban, ez az a megmérettetés, amely idén a Formula-1 kísérősorozata lesz nyolc helyszínen, köztük a Hungaroringen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •