BMW iX3

Nem olyan nagy, nincs akkora hatótávja és kevesebb lóerő is szorult bele, mint a BMW legújabb elektromos SUV-jába, az iX-be, mégis nagyot dobbantott a márka az iX3 modellel. Akár 461 kilométeres hatótávjával bőven alkalmas arra, hogy ne csak városi talajon fusson, hanem hosszabb távokra is kimerészkedjen onnan.

Összetéveszthetetlen dizájnt kapott a BMW iX3

Ha nem tűnne fel elsőre az árulkodó zöld rendszám, akkor is pillanatok alatt kiszúrhatjuk, hogy egy tisztán elektromos BMW suhan el mellettünk. A szén-dioxid-kibocsátás-mentes SUV ugyanis olyan ismertetőjeleket visel magán, amiket a zöld rendszám nélkül is könnyen felismerhetünk.

BMW iX3
A jellegzetes kék szín több helyen visszaköszön az iX3 külsején

Bár csak szolidan, az autó szegletein töretlenül végigfut vagy itt-ott visszaköszön a márka elektromos modelljeit jelző kék szín. Ez, amellett, hogy a BMW villanyautóinak sorába állítja az iX3-at, egyedi külsőt is varázsol neki.

BMW iX3
A kipufogók helyére kék színű műanyag betétek kerültek

A jármű orrán a logó és a jellegzetes vesék is kék keretet kaptak, míg farán a kipufogók helyett elhelyezett műanyag betétek is kék színben tündökölnek. Ha ez nem lenne elég, a hűtőrácsok teljesen eltűntek, így azok helyére egy-egy műanyag lap került.

BMW iX3
A vesékből eltűnt a jellegzetes hűtőrács, helyükre műanyag lapok kerültek

A BMW azonban itt csalt egy kicsit, ugyanis a veséknek csupán kétharmadát fedték le, mögöttük egy hűtőradiátor található és a lapok alatt beáramolhat a levegő.

A következő oldalon megtudhatod az iX3 paramétereit.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3