shell café kavéház barista
(Fotó: jcomp/Freepik)

Tudtad, hogy az emberek túlnyomó része csak azért tér be egy benzinkútra, hogy megigyon egy jó kávét? Ennek tükrében a Shell Magyarországon is elindítja saját Café részlegét, ahol a minőségi friss kávék és igazi kávéházi élmények várják a betérő vásárlókat, mindez ráadásul környezettudatos csomagolásban. Te próbáltad már? Tipp: Legendás Bugatti inspirálta az új luxus kávéfőzőgépet

Az új Shell Café koncepció üzletei Magyarországon már 129 Shell töltőállomáson érhetők el. Az állomás méretétől és elhelyezkedésétől függően különböző kávéértékesítési formátumok állnak majd a vásárlók rendelkezésére. Ezek között megtalálhatók a frissen őrölt kávét karos kávéfőzőgéppel készítő teljes kiépítettségű kávézóktól kezdve a kávésarkokig, ahol a vásárlók elvitelre vásárolhatnak frissen készült kávét.

A finom kávék mellett szendvicseket és a vacsorához szükséges alapanyagokat is kínál a Shell Café

shell café
Az új Shell kávéház Lengyelországban, Szlovákiában, Csehországban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Luxemburgban, Lengyelországban, Bulgáriában, Magyarországon, Oroszországban és Ukrajnában lesz elérhető (Fotó: Shell)

A Shell Café által kínált kávé “Rainforest” tanúsítvánnyal rendelkezik, ami megerősíti, hogy a kávébabot a fenntarthatóság három fő pillérének – a társadalmi, gazdasági és környezeti szempontoknak – megfelelően szerezték be. A beszállítóknak és a termelőknek szigorú kritériumokat kell betartaniuk a termelés és a forgalmazás során.

A nemzetközi FSC tanúsítás pedig garantálja a vásárlók számára, hogy a Shell Café termékek csomagolásához olyan fát használnak nyersanyagként, amelyet a fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatnak megfelelően, felelősségteljesen termeltek ki. A vásárlók rendelkezésére fából készült evőeszközök állnak.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrás, fotó

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •