Caramel és a MOL duettre hívta az autósokat

Nagy meglepetésben volt része néhány autósnak az elmúlt napokban, rutin tankolásuk alkalmával. Molnár Ferenc Caramel és a MOL ugyanis közösen csaltak mosolyt az arcukra a komor téli időjárásban.

Motorvédő benzinért Caramel cserében

Szerencsések, akik egy bizonyos fajta üzemanyagot tankoltak autójukba, ők ugyanis nemcsak tele tankkal, de még egy életre szóló élménnyel is távozhattak a töltőállomásról. Akik a speciális, téli fagyokra kialakított, különleges fagyálló és motorvédő tulajdonságú üzemanyagot választották, azok igencsak meglepődtek, amikor Caramel szólt hozzájuk.

Szívmelengető videó Caramellel

Ebben a cudar időben mindenkire ráfér egy kis melegség és vidámság. Éppen ezért egy hideg téli napon Caramel közreműködésével egy kis meglepetéssel készültünk azoknak, akik MOL EVO Plusszal gondoskodtak az autójuk motorjáról.

Gepostet von MOL am Sonntag, 19. Januar 2020

Amennyiben a vállalkozószellemű vásárló hajlandó volt elénekelni pár taktust a Jégszív című dalból, úgy tankolásának teljes összegét Caramel állta. A videót elnézve minden korosztály szívesen tett eleget az énekes kérésének. Sőt volt olyan vásárló, akinek énekhangja magát a sztárt is lenyűgözte. Természetesen végül a személyes találkozó és az ölelések sem maradhattak el…

Forrás: Facebook/MOL