mila kunis ashton kutcher
(Fotó: Ashton Kutcher/Instagram)

Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis adománygyűjtést indított az orosz-ukrán háború rászorulóinak. Az ukrán származású színésznő a megosztott videóban elmondta, hogyan érez most szülőhazája iránt. Ez is érdekelhet: Titkos üzenetek buktatták le Kulcsár Edinát és G.w.M-et

„Még sosem voltam ennyire büszke arra, hogy ukrán vagyok” – Mila Kunis

„Az ukrajnai Csernyivciben születtem 1983-ban. 1991-ben jöttem Amerikába, és mindig is amerikainak tartottam magam. Büszke amerikainak.” – kezdi a videóban Mila Kunis. „Hálás vagyok mindenért, amit ez az ország tett értem és a családomért. De még soha nem voltam ennyire büszke arra, hogy ukrán származású vagyok.” Ashton Kutcher erre úgy fogalmazott, ő pedig még sosem volt büszkébb arra, hogy egy ukrán származású felesége van.”

„Miközben tanúi vagyunk a frontvonalon harcoló ukránok bátorságának, tanúi vagyunk azoknak a nőknek és gyermekeknek a terheinek, akik a biztonságot jelentő menekülést választották” – kezdi a 44 éves Ashton Kutcher a videó alatti felhívását. „A GoFundMe adománygyűjtő oldal segítségével a lehető leggyorsabban juthatnak segítséghez azok, akik Ukrajnából menekülnek. Az alapból két olyan szervezet – a Flexport.org és az Airbnb.org – részesül, amelyek aktívan tevékenykednek a helyszínen, és azonnali segítséget nyújtanak azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. A Flexport.org segélyszállítmányokat szállít a lengyelországi, romániai, magyarországi, szlovákiai és moldovai határra érkező ukrán menekültek számára, míg az Airbnb.org ingyenes, rövid távú szállást biztosít nekik. Az Ukrajna melletti kiállás egyben az ukránok támogatását is jelenti. #StandWithUkraine” – olvasható az amerikai színész Instagram-oldalán.

Mila Kunis és Ashton Kutcher Kunis célja, hogy 30 millió dollár értékben gyűjtsenek össze humanitáriánus segélyt a menekülteknek, ehhez saját vagyonukból 3 millió dollárt ajánlottak fel, írja az Us Weekly.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •