Magyar Autóklub klub kapitány rajzpályázat

A Magyar Autóklub a Fékezd Magad Alapítvány közreműködésével országos meseíró- és rajzpályázatot hirdet KRESZ-mesék Klub Kapitánnyal címmel, amellyel a Maradj otthon mozgalmat szeretnénk támogatni. A Magyar Autóklub pályázat témája a közlekedésbiztonság.

Főszerepben a közlekedés szuperhőse: Klub Kapitány

Magyar Autoklub palyazat Klub kapitany

A Magyar Autóklub pályázat célja, hogy olyan izgalmas történetek szülessenek, amelyeken keresztül a gyerekek megtanulhatják a biztonságos közlekedés alapjait, és ezáltal csökkenjen a közlekedési balesetek száma körükben. Ebben a Magyar Autóklub kapitánya, Klub Kapitány, a közlekedésbiztonság szuperhőse lesz segítségükre, aki a mesék hőse is egyben.

Meséljétek el ti is Klub Kapitány történetét, találjatok ki, milyen szuperképességekkel rendelkezik és hogyan tud segíteni, hogy biztonságossá varázsolja az utakat. Engedjétek szabadjára fantáziátokat és írjatok meséket, rajzoljatok képeket vagy készítsetek képregényeket!

A legjobbak pénznyereményben részesülnek

Magyar Autoklub palyazat Klub kapitany

A pályázatok benyújtásának határideje 2020. május 31. Az eredményhirdetésre 2020. június 19-én, online kerül sor a Magyar Autóklub honlapján. Az 5 legjobb mese és 5 illusztráció kerül majd díjazásra a zsűri által, melynek elnöke a Magyar Autóklub főtitkára, Milovukovics Györgyi. Az alkotásokért a legjobbak 50 000 forintos díjban részesülnek, és kiválasztásra kerül egy további pályamű is, mely 150 000 forintos különdíjban részesül. A Magyar Autóklub pályázat részleteiről itt olvashattok bővebben.

A beérkező alkotások egy gyerekeknek szóló oktató jellegű kiadványban is viszontláthatók lesznek. Sőt, még egy kiállítás is nyílik majd belőlük a Magyar Autóklub székházában a veszélyhelyzet megszűnése után.

A koronavírus-járvány ideje alatt már számos kreatív elfoglaltsággal szolgáltunk gyerekeknek és felnőtteknek. Autós színezők és papírmakettek mellett számos rajzpályázatot, sőt még egy fotópályázat felhívását is megosztottuk veletek az elmúlt hetekben.

Forrás: Magyar Autóklub

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •