A (bal)szerencse és a véletlen sokszor olyan meghökkentő eseteket kreálnak, amiket szinte még mi sem hiszünk el. És az az érzésünk, hogy épp egy megmosolyogtató filmet nézünk. A Genertel most összegyűjtötte a legmeghökkentőbb autós káreseteket, mi most a két leghajmeresztőbbet mutatjuk meg nektek. Köztük Balázs Klári történetét.

Klári és a garázsában heverő kézfej

Tíz éve nyáron Ben Kingsley egy hatalmas stábbal Budapesten forgatott. A produkció olyan jelentős volt, hogy még az indiai szakács is velük tartott. A stáb szállásukként a Korda házaspár villáját választotta. Ez a nyár különösen forró volt, még akkor is, amikor éjjel Klári egy fellépésről érkezett haza. Szokásához hűen úgy gondolta, hogy beáll a garázsba, ám legnagyobb meglepetésére, miután felgördült a garázskapu, az autó reflektorainak fényében egy kézfejet látott a földön heverni. Ha ez nem lett volna elég egy szívinfarktus közeli állapothoz, a kézfej még meg is mozdult. Klári szíve majd kiugrott a helyéből ijedtében, ráadásul a fék helyett a gázra lépett. Mindeközben, a zűrzavar közepette hirtelen egy ember ugrott az autó elé, így Balázs Klári félrerántotta a kormányt és az autót a garázs fala fogta meg. A kézfej tulajdonosáról kiderült, hogy Ben Kingsley szakácsa volt az, aki a nagy melegben a tetőtéri szobájából a garázsba ment szunyókálni. Szerencsére az esetben senki nem sérült meg, csak a gyönyörű vörös Jaguár fényezése és visszapillantó tükre.

Autós káreset féllábú nyúllal

Bogi egyik nap bekuckózva a kanapéra épp egy filmet nézett, amikor motoszkálást hallott a garázsból. Lehalkította a tévét, hallgatózott, semmi. Pár perccel később azonban újra hallotta a zajokat. Így nem volt mit tenni, minden bátorságát összeszedve és egy zseblámpával meg partvisnyéllel felfegyverkezve, felderítésre indult. Szépen lassan, nesztelenül indult le a garázsba vezető lépcsőn, amikor is zseblámpájának fénye vércseppeken csillant meg. A vécseppek egészen az autója motorháztetejéig vezettek. Bogi a torkában dobogó szívvel felnyitotta a motorháztetőt, mire egy féllábú nyúl ugrott ki alóla és iszkolt el, akit még egy barna villanás is követett. Bogi nem hitt a szemének, leginkább nem is akart, felrohant az emeletre és magára zárta az ajtót. A rejtélyről a lepel akkor hullott le, mikor édesapja hazaért, aki szerint a barna felvillanás egy nyest volt, aki a szegény nyuszi mellett az autó vezetékeiből is vacsorázott.

Ahogy látjuk, a leghajmeresztőbb dolgok is megtörténhetnek velünk, ha autónk van, így nem árt felkészülnünk a váratlan helyzetekre. Érdemes alaposan utánajárni, hogy milyen biztosítási megoldással és feltételekkel tudjuk legjobban megóvni autónk épségét, legyen az teljes körű CASCO vagy akár lopás ellen is boztosító CASCO biztosítás.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •