suzuki swift ráncfelvarrás
Négy divatos kéttónusú fényezéssel egészült ki a frissítés során

A Suzuki Swift már régóta nagy népszerűségnek örvend az olyan autósok körében, akik a hétköznapokban divatos megjelenésre és élvezetes vezetési stílusra vágynak. A 2017-ben bevezetett Swift sikerességét jól mutatja, hogy a legjobb három közé jutott a World Urban Car Awards 2018 díjátadón. 2019 végére mintegy 745.000 darabot értékesítettek belőle több mint 119 országban. A modellfrissítés most még jobban kihangsúlyozza a Swift ikonikus kialakítását. A stílusos megjelenést ötvözi a legfejlettebb technológiákkal, mindezt modern köntösbe burkolva.

A Suzuki Swift még dinamikusabb külsővel hódít

Sportos és merész orrát, jellegzetes karosszéria kialakítását és karakteres ablakait olyan részletek teszik még vonzóbbá, mint a dinamikus formatervezésű tető vagy a lökhárítóban függőlegesen elhelyezett LED világítás. Ezt a magával ragadó megjelenést vízszintes króm díszítéssel ellátott sportos és háromdimenziós hűtőráccsal, valamint az apró részletességgel kidolgozott polírozott, könnyűfém keréktárcsákkal tették még izgalmasabbá.

A Swift belső terének sportos és kifinomult megjelenését az igényesen kialakított műszerfal, a versenyautókra emlékeztető középkonzol és a sportos, D-alakú kormánykerék adja.

Suzuki Swift belső tér
A modellfrissítés által új, ezüst betétek teremtenek még energikusabb és modernebb környezetet az utastérben

A Suzuki Swift modellfrissítése további négy divatos kéttónusú fényezéssel egészült ki. Ezek pedig: lángvörös gyöngymetál/ónixfekete gyöngyház tetővel, kobaltkék metál/ónixfekete tetővel, borostyánsárga metál/ónixfekete gyöngyház tetővel és aranysárga metál/ezüstmetál tetővel.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2