Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérlete

Már a magyar fővárosban is elérhető a Lime elektromos rollermegosztó legújabb előfizetéses szolgáltatása, amely hét egymást követő napra korlátlan rollerfeloldási lehetőséget nyújt. A LimePass a Lime mobil applikációján keresztül igényelhető.

Budapesten nagyon megy az e-rollerezés

Az új lehetőséget azért vezetik be Budapesten, mert a régióban itt a legsikeresebbek a Lime e-rollerjei, a megtett utak és a felhasználószám tekintetében egyaránt. Érdekesség, hogy a Lime fővárosi jelenléte óta az utak 70 százalékát a pesti oldalon tették meg. Az Andrássy út, illetve a Kiskörút volt a legnépszerűbb útvonal a felhasználók körében. A legaktívabb felhasználó 235 rolleres utat tett meg, a legtöbbször használt Lime e-roller 4620 km-t futott.

limepass lime (2)

LimePass: csak a menetidőt számolják fel

A LimePass heti előfizetésére a felhasználók egyszerűen feliratkozhatnak a következő módon. A Lime applikáció megnyitása után a bal felső sarokban lévő Menü gombra kattintva a LimePass heti bérlet opciót kell kiválasztani, majd követni az ott megjelenő utasításokat. Az előfizetési díj kiegyenlítése után 7 napon át díjmentesen lehet feloldani a Lime rollereket. Csupán a menetidő percdíját számolja fel a szolgáltató. A bérlet ára Budapesten 1600 forint. A Lime rollerek használatának gyakoriságától függően a heti előfizetés ára már akár 2-3 nap alatt megtérülhet- A napi kétszeri e-rolleres utazás esetén, egy hét alatt a feloldási díj több mint 50 százaléka megspórolható.