Swapp team
Fiatal csapa áll a Swapp mögött, az autós start-up megállíthatatlanmak tűnik (Fotó: Swapp)

Bécs és Budapest után Dubajban is elindítja havidíjas autóelőfizetős szolgáltatását a Swapp. A részben magyar startup a helyi befektetők érdeklődése és a kedvező piaci feltételek miatt döntött a Közel-keleti piacra lépés mellett. Júniusi budapesti indulásukról mi is beszámoltunk: BMW, Audi, Toyota? A Swapp autóelőfizetéssel bármelyik a tied lehet! 

A Swapp havi előfizetéses rendszerben kínál személygépkocsikat futamidő vagy hűségidő nélkül. A vállalatot magyar származású, de eddig elsősorban külföldön dolgozó startupperek indították közösen: Poprócsi Zsolt, a Bolt korábbi magyarországi vezetője, Wossala Kristóf, a Deezer zenestreaming szolgáltató volt regionális igazgatója, és Fekete Zoltán, az Uber magyar, illetve svéd piacokért felelős egykori vezetője.

A Swapp egyik legfőbb előnye a rugalmasság

A szolgáltatás az autóvásárlás és a lízing helyett kínál versenyképes árú, de sokkal rugalmasabb alternatívát. A cég – a magyar startupoktól eltérően – előbb volt jelen külföldi piacon mint a magyaron. A Swapp idén márciusban indította el tesztüzemét Bécsben, majd az ottani pozitív tapasztalatok alapján rajtolt el a szolgáltatás júniusban Budapesten is. Időközben a Swapp közel-keleti csapattagokkal és befektetőkkel erősített. Az ő együttes hatásukra, valamint a kedvező piaci körülményeket kihasználva döntöttek úgy, hogy Dubajban terjeszkednek tovább. Itt szeptember végén indult el a Swapp tesztüzemmódban. Tipp: 5+1 hiba, amit sokan elkövetnek egy új autó vásárlásakor

A következő oldalon megtudhatod, hogyan is működik pontosan a Swapp autóelőfizetői szolgáltatása. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2