suzuki szálló esztergom

Mostantól modern és otthonos szobákban biztosít lakhatási lehetőséget a Magyar Suzuki Zrt. a távoli településekről érkező munkavállalói számára. A négyszintes, 126 férőhelyes Suzuki szálló minden emeletén felszerelt konyha és mosókonyha található, a szabadidős kikapcsolódásra pedig a beltéri és kültéri közösségi terek is lehetőséget kínálnak. A szállásra már megérkeztek az első lakók, a beköltözés pedig folyamatos.

Modern és otthonos többágyas szobák, jó felszereltségű közösségi terek és konyhák

A Magyar Suzuki meggyőződése, hogy közös sikereket csak kipihent és elégedett dolgozókkal lehet elérni. Ezért is kezelte kiemelt feladatként a közelmúltban, hogy a lehetőségekhez mérten otthonos lakókörnyezetet biztosítson azon munkatársak számára, akik olyan távoli településekről érkeznek az esztergomi Suzuki-gyárba dolgozni, ahonnan nem megoldható a mindennapos ingázás.

suzuki gyár munka szoba szálló

A vállalat számára fontos a munkavállalók elégedettsége: nagy hangsúlyt fektetett tavaly az üzemi étkező teljes modernizálására, idén októbertől pedig a kollégák napi, ingyenes utaztatásában váltott modern, korszerű buszokra, hogy a munkavállalók még kényelmesebben közlekedhessenek otthonuk és munkahelyük között.

Két- és háromágyas szobák, jó felszereltségű, modern, többfunkciós közösségi terek, gyalogosan is kényelmesen elérhető bevásárlási és tömegközlekedési lehetőségek. Többek között ezeket kínálja a most átadott szálló a vállalat távoli településekről érkező munkavállalóinak. Az új szálló mindössze 6 perces sétára található a Suzuki-gyár telephelyétől.

Az új Suzuki szálló csak egy abból az 50 ingatlanból, ahol a gyár munkásai megszállhatnak

„Folyamatosan keressük és valósítjuk meg a munkavállalói elégedettséget növelő intézkedéseket. Bízom benne, hogy a Suzuki szálló színvonalas körülményei is nagyban befolyásolják majd a távoli lakhellyel rendelkező munkatársaink elkötelezettségét vállalatunk iránt” – hangsúlyozta Dr. Fejesné Gyurján Ildikó, a Magyar Suzuki Zrt. HR-ért, a pénzügyekért és az informatikáért felelős operatív igazgatója a szálló átadásán.

Az átadáson Kondor András, a Staff House Zrt. vezérigazgatója kiemelte: „Jelenleg 6200 munkavállalót szállásolunk el 50 ingatlanban, az ország több területén. Nagy örömünkre szolgál, hogy már a Magyar Suzuki Zrt.-t is Partnereink között tudhatjuk. A beruházás megvalósításához 9 hónap megfeszített munkára, több mint 100 szakemberre és 50 ezer munkaórára volt szükség. Boldogok vagyunk, hogy elérkezett ez a pillanat, és felkészülten várjuk, hogy megkezdhessük szolgáltatásunkat a Magyar Suzuki Zrt.-nek ebben az épületben.”

Forrás/Fotók: Magyar Suzuki Zrt.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •