Kia Picanto piros
A felfrissített Picanto egy sor fejlett biztonsági technológiát is felvonultat - olyanokat, amelyek eddig a Kia nagyobb modelljeit jellemezték

A Kia Motors alaposan felfrissítette kínálatának legkisebb modelljét, a Picantót. Az európai piacokon 2020 harmadik negyedévében megjelenő újdonság egy sor, főleg magasabb kategóriákra jellemző friss biztonsági és telematikai szolgáltatást kínál. Az új sorozat ráadásul környezetbarátabb is elődjénél az átdolgozott hajtásláncainak és formai megújulásának köszönhetően. Nézzük, mit tud a friss Kia Picanto!

Felfrissített megjelenés, és határozott, új vonások

A teljes Picanto-sorozat megjelenése megújult, de a sportos GT-Line esetében még szembetűnőbb a változás. A jellegzetes tigrisorr hűtőmaszk is átalakult, a krómhatású keret immár a szintén új vonalú fényszórók alsó részébe is belenyúlik, ami optikailag szélesíti a megjelenést. A tigrisorr oldalai pirosak a GT-Line modelleken. Megjelennek az új fényszórók, és frissek az oldalankénti négy-négy LED-ből felépített menetfények. A hátsó, szintén LED-es lámpatestek is megújultak, rajtuk kívül a keskenyebb hátsó ködlámpa is hozzájárul a korábbinál határozottabb rajzolatú hátulnézethez.

Kia Picanto line szürke
A GT-Line Picanto “arca” megváltozott, megjelenése még jobban igazodik formai irányvonalához

A GT-Line modell lökhárítói megváltoztak, miközben a karosszéria élei is határozottabbak a korábbiaknál. A változások hatására a GT-Line modell lendületesebb lett, a megjelenés ráadásul az utóbbi sorozatot mostantól határozottabban a Kia nagyteljesítményű GT-ihez is köti. A korábbiaknál nagyobb és szélesebb a lökhárító alsó légbeömlője a GT-Line-okon, fényes fekete betétek, és “ékszerszerű” ködlámpák teszik még látványosabbá.

Kia Picanto line hátulról

A felfrissített Picanto a korábbinál jobban testre szabható: tízféle látványos fényezés választható hozzá. Két friss könnyűfém keréktárcsa-szett szintén elérhető, egy 16 küllős 14 colos, és egy 16 colos “gyémántmintás”.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

1
2
3