telekom kedvezmenyek internet mobiltelefon
Május végéig meghosszabbítják a 10GB ingyenes mobilnetet; fotó: Pexels/Andrea Piacquadio

A járványhelyzetben eltöltött másfél hónapban Magyarországon a digitális összefogás számtalan példáját láthatjuk családi, munkahelyi, baráti közösségekben, generációk között vagy éppen az önkéntesség területén. Azért, hogy ez az együttműködés tovább folytatódhasson, új Telekom kedvezmények és ajánlatok jönnek, ezeket mutatjuk most be.

Jelentős híváskedvezmény az idősebbeknek

Az idősebbek, akik közül sokan élnek már a digitális kapcsolattartás eszközeivel, de többségük a hagyományos, vonalas telefonon tartja a kapcsolatot ebben az időszakban is, jelentős híváskedvezményt kapnak. A 65 éven felüli, és díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleknek májusban a vezetékes telefonjáról normál díjazású belföldi vezetékes és alapdíjas mobil hívásirányba folytatott beszélgetései, ezek percdíjai nem kerülnek kiszámlázásra. Így ebben az időszakban csak a havidíjat kell megfizetniük. Az idősebbek szórakoztatásáról sem feledkezik meg a szolgáltató. A Telekom Videotékában önálló filmkatalógus, a Nosztalgia mappa várja ezt a korosztályt. Itt kifejezetten nekik szóló alkotásokkal találkozhatnak, miközben továbbra is él a kéthetente megújuló, féláras akció a filmkedvelőknek.

Fókuszban az egészségügyi dolgozók

A mindennapok hősei közül óriási felelősség és teher hárul az egészségügyben dolgozókra. A vállalat május végéig 1000 ingyenes, belföldön mobilon lebeszélhető perccel támogatja a Magyar Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját. Ez a belföldi alapdíjas mobil és vezetékes számok hívására fordítható.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2