Cupra Ateca 2020
Ezt az autót a lelkes rajongóknak és a mindennapi ügyfeleknek szánják, középpontban a CUPRA értékeivel

A CUPRA Ateca volt az első, amely saját márkanév alatt került piacra, és amely egyedülálló ajánlatot jelentett, mert a prémium gyártókon kívül ez a legnagyobb teljesítményű szabadidő autó. A pontosság, a sportosság, a gyakorlatiasság és a csábító formatervezés keveréke a gépkocsit csodálatos egésszé tette. Ezeket a tulajdonságokat most még tovább javították, hogy ez az autó még jobb ajánlatot jelentsen. Az új CUPRA Ateca 2020 célja, hogy a legdinamikusabb teljesítményt biztosítsa a márka szellemiségét megtartva.

Folytatódik a sikertörténet

A CUPRA Ateca jelentette a márka belépését egy új szegmensbe. Az autó nagyon sikeressé vált, 2019-ben több mint 10 000 darabot értékesítettek belőle. A nagy teljesítményű szabadidő autó 2020-as változatát a márka barcelonai központjában tervezték és fejlesztették ki. Az új CUPRA Ateca 2020-at úgy fejlesztették ki, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa a kompakt szabadidő autó (SUV) szegmensben a prémium gyártókon kívüli kínálatban.

új cupra ateca
Kvasiny-ban (Cseh Köztársaság) gyártják majd az új modellt

Az új fejlesztéseknek köszönhetően egy olyan gépkocsi kormánya mögött foglalhatunk helyet, amelyik egy SUV gyakorlatiasságát kínálja, a hagyományos nagy teljesítményű autók vezethetőségével és kezelhetőségével.

Az egyéni stílus kialakítását támogatja az új CUPRA Ateca

A CUPRA Ateca magasabb széria felszereléssel rendelkezik. Beleértve a kagyló üléseket, a 19 ”-os CUPRA könnyűfém felniket, a DCC felfüggesztést és progresszív kormányzást. A választható eszközök változatos listáján megtalálhatók az új könnyűfém felnik, a színeken át a belső tér opciós lehetőségei, az új CUPRA kormánykerék a motor indítóval és az üzemmód választógombbal. Valamint az Akrapovič kipufogó rendszer, melyekkel az ügyfelek változatosan állíthatják össze a CUPRA Atecát annak érdekében, hogy az a legjobban feleljen meg egyéni stílusuknak.

2020-as cupra ateca
Íme, a felnik!

Az új CUPRA Ateca nem feledkezik meg a gyökereiről, a márka réz jelvényét viselő gépkocsik esetében elengedhetetlen teljesítményről és dinamikus tulajdonságokról sem. A hétsebességes DSG sebességváltóval szerelt 2,0 literes, 300 lóerős TSI motor elegendő lendületet és energiát biztosít minden lelkes rajongó számára. Ugyanakkor kifinomultabb és elegánsabb utazást is képes biztosítani, ha szükséges.

cupra SUV ateca
Az új biztonsági és kényelmi rendszerek még biztonságosabbá teszik a CUPRA Atecát

Egyedi kialakítását a 4Drive összkerékhajtású rendszer és a DCC dinamikus alvázrendszer segíti. Ezek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a jármű “viselkedését” is a saját igényeikhez igazítsák.

Biztonságosabb lett az új CUPRA Ateca

A modell új szintet képvisel a biztonság területén, és integrálja a gépkocsivezetőt segítő legfejlettebb rendszereket, annak érdekében, hogy az utasokat megkíméljék a balesetektől. Ahogy a világ egyre inkább digitalizálódik, a CUPRA Ateca is újabb szintű összekapcsolhatóságot biztosít. Ez segíti a vezetőt vagy az utasokat a kapcsolattartásban, függetlenül attól, hogy merre visz az útjuk. Az autóban hozzáféréssel rendelkeznek mind a jármű belterében lévő intelligens eszközökhöz, mind a jármű specifikus online szolgáltatásaihoz.

megújult cupra ateca belső tér
A megújított belső tér a célszerű, de mégis kényelmes helykialakítással teszi jobbá az utasteret

Az új CUPRA Ateca az iparágban hagyományos dolgok meghaladásával érkezik, új szinttel és tartalommal bővítve a nagy teljesítményű kompakt szabadidő autó (SUV) meghatározását.