pandora nyaklánc és fülbevaló

A dán ékszerdizájn régóta elismert a világon, de a legjavát talán ebben a “Pandora szelencében” találod, ráadásul megfizethető áron jutsz hozzá a friss, praktikus, különleges Pandora ezüst ékszerekhez.

A lenyűgöző kidolgozottság, az apró részletek tökéletessége igazi mestermunka. Minden napra, hangulatra, alkalomra vagy öltözethez megtalálod a megfelelő ékszert, és biztos lehetsz abban, hogy a kiválasztott nyaklánchoz találsz hozzá illő fülbevalót, vagy éppen karkötőt, gyűrűt  A klasszikus ékszereken túl, az egyedi fejlesztésű Pandora charmok és charm karkötők egy teljesen új szabadon kombinálható és egyénre szabható megoldást és stílust vezettek be az ékszerdivatba. Különlegesre vágysz? Legyen más, mint a többi?  Időtálló legyen? Válaszd a Pandora ékszereket!

Pandora nyaklánc a felfokozott vonzerő

A nyaklánc az ékszerek királynője, kiemelve a nyakvonal szépségét, nőiességedet hangsúlyozza. A Pandora nyakláncok hordhatók magasan, vagy hosszan leengedve, hiszen  a legtöbbnek állítható a hosszúsága. Kiemelheted hangsúlyos köves medálokkal, vagy szolid, finom darabokkal a nyak vonalát, attól függően, hogy galléros a ruhád, vagy nyitott a dekoltázsod. Kombinálhatod a moments nyakláncokat charmokkal vagy medálokkal, a függő charmok kiemelik a vékony láncok kecsességét. A Pandora nyakláncok többsége 925 Sterling ezüstből készül, a Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció darabjai azonban egy különleges ötvözetből készülnek, amelyek sárga arany és rozé arany bevonatot kapnak.

pandora nyaklánc

Különlegesség záloga a megcsillanó Pandora fülbevaló

A nyaklánc mellé, ha alkalmi megjelenést szeretnél, választhatsz fülbevalót is. Nem csak az öltözéket teszi ünnepivé, hanem az arcodnak is ad egy keretet, kiemeli a sminkedet. A  Pandora fülbevalók önállóan viselve változatos formájuknak és színviláguknak köszönhetően igazodnak a különböző stílusokhoz. Állítsd össze  a kedvedre való fülbevaló kombinációt az aktuális szettedhez. A gömb fülbevalók klasszikusan nőiesek, a virággal díszített darabok finom bájt hordoznak, a kövekkel díszített karika fülbevalók elegánsak, de léteznek merészebb, hangsúlyosabb formák is. Viselheted napközben, irodában, vagy színházi, esti programok alkalmával. A 925 Sterling ezüstből készült Pandora fülbevalók rozé, vagy sárga arany bevonattal és különböző kövekkel díszítve egyediséget sugároznak, bárhol is jelenj meg. További információ a divatekszerbolt.hu oldalon.

Fülbevaló Pandora fülbevaló

Támogatott tartalom.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •