Ingyenes az álláshirdetés önkéntes és egészségügyi állásokra

Minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze. Ebben segít az álláshirdetés is.

ingyenes allashirdetes profession
Erejükön felül teljesítenek az egészségügyi dolgozók; fotó: Preofession

Álláshirdetés a koronavírus árnyékában

Magyarország vezető állásportáljának szolgáltatásait 2019-ben összesen több mint 15 ezer munkáltató vette igénybe. Azoknak az intézményeknek, ahol a koronavírus (COVID 19) szembeni küzdelemhez van szükség új munkaerőre, a Profession.hu díjmentessé tette a hirdetést feladását. „Olvassuk a híreket, látjuk, hogyan teljesítenek erőn felül az egészségügyben dolgozók, hogy megelőzzék a koronavírus további terjedését, illetve a lehető legmagasabb szinten lássák el azokat, akik már a betegség tünetével kerültek a kórházba. Bízunk benne, hogy azzal az aprósággal, hogy ingyenesen segítjük az intézmények és a szakemberek egymásra találását kicsit mi is tudunk segíteni a munkájukban” – magyarázta a döntést Martis István ügyvezető igazgató.

Számtalan kérdés kavarog mindenkiben, nagy a bizonytalanság a koronavírus terjedése tekintetben. Mi is nyomon követjük a vírussal kapcsolatos híreket, folyamatosan adunk tanácsokat a koronavírus fertőzéssel, és annak megelőzésével kapcsolatban. Közlekedés, utazás, egészség, home office, otthoni tanulás – minden, ami téged is érinthet!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •