Fotó: DMB

Egészséges táplálkozás, vitaminok, táplálékkiegészítők, rendszeres mozgás? Te hogyan támogatod az immunrendszeredet ebben a komor és esős őszi időben? Olvass tovább, és megtudhatod, mi Tolvai Reni titka arra, hogy egészséges és színpadképes legyen bármely pillanatban. Renivel készült exkluzív interjúnkat se hagyd ki: Tolvai Reni: Az autóm az ékszerem!

Immunrendszer támogatása, és te hogyan csinálod?

A Herbalife Nutrition felelős vállalatként 2021 őszén közösségi felületein megkérdezte a felhasználókat, hogy ők hogyan, milyen módszerrel támogatják immunrendszerüket. A felmérésben résztvevő válaszadók jelentős többsége nagyobb hangsúlyt fektetett immunrendszere támogatására az elmúlt két évben, mint előtte. Tízből nyolcan úgy gondolják, hogy immunrendszerünk különböző készítményekkel, módszerekkel való támogatása kiemelkedően fontos. A válaszadók szerint a három legfontosabb immunrendszert támogató módszer az egészséges táplálkozás, a vitaminok és étrendkiegészítők, valamint a rendszeres sport és mozgás. 87 százalék jellemzően vitaminok és étrendkiegészítők fogyasztásával is támogatja védekezőrendszerét. A válaszadók háromnegyede legalább naponta egyszer, de akár többször is segíti immunrendszerét valamilyen módszerrel, készítménnyel.

Természetes immunerősítés

immunerősítő ételek
Az immunrendszer természetes támogatása is nagyon fontos, ebben segítségünkre vannak olyan csodaszerek, mint a gyömbér, a citrom, a méz és a fahéj (Fotó: BalashMirzabey/Freepik)

A jelentős többség nemcsak saját, de a családtagok immunrendszerét támogató készítmények beszerzéséért is felel. A válaszadók több mint háromnegyede szerint pedig szoros összefüggés van a kiegyensúlyozott mentális és lelki állapot, valamint a megfelelő, erős immunrendszer között. Az online felületek, források a legnépszerűbbek a témával kapcsolatos tájékozódásban. Tipp: Egészségesen a négy fal között – 4 tipp az otthoni immunerősítésre

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2