Hol vagy Kajla
Idén is indul a kisgyerekes családok magyarországi felfedezőtúrája (Fotó: Kajla.hu)

Újabb állomásához érkezett a Kajla program: július 22-től elérhetők a Kajla körök! A kampány középpontjában olyan tematikus tanösvények, körtúrák, családbarát kirándulóhelyek állnak, amelyek a kisgyermekes családok részére is könnyen bejárhatók. A program azon túl, hogy népszerűsíti a környezettudatos természetjárást, a belföldi turizmus élénkítését is szolgálja.

Hol vagy, Kajla? – program kisiskolások részére

A Magyar Turisztikai Ügynökség által tavaly nyáron útjára indított, kifejezetten gyerekeknek szóló nyári kampányának célja az volt, hogy a lehető legtöbb általános iskolás megismerje és családjával beutazza Magyarországot, minél több élményt gyűjtsön. A gyerekek Kajlát, a kiskutyát követve felfedezhetik fel hazánk csodáit.

hol vagy kajla
Kajla Körök: Fedezd fel Magyarországot Kajlával, a kiskutyával (Fotó: Kajla.hu)

A kampány az idei évben számos újdonsággal, játékkal bővült. A legújabb elemként elindult Kajla körök központjában a családbarát kirándulóhelyek, tanösvények állnak, amelyek a túra élménye mellett a gyerekek számára egyéb érdekességeket is nyújtanak, mint például erdei játszótér, erdei vasút, vadaspark. A kampány 20 körrel indul el, ezek később folyamatosan bővülnek.

A játékhoz elérhető Kajlás mobilalkalmazás is

A tanösvényeken a pecsétek mellett a gyerekek Kajla karikákat is gyűjthetnek – három ezüstöt egy arany karikára válthatnak majd. A Kajla körökről bővebben a kajla.hu weboldalon és a túraútvonalak helyszínein található kiadványokban olvashatsz. A gyerekek mindemellett a Hol vagy, Kajla? mobilalkalmazásban is megismerkedhetnek az új játékkal.

A következő oldalon megtudhatod, miért érdemes gyűjteni a Kajla-pecséteket.

1
2