amts porsche nyeremény
A fődíjat teljesen nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt tuningolták fel
Tavasszal a világjárvány miatt elmaradt, szeptember végén azonban megrendezik hazánk legnagyobb autós rendezvényét!  Az Automobil és Tuning Show kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály számára. Számos exkluzív élmény vár a Hungexpón, belépőjegyeddel ráadásul Porschét nyerhetsz!

Tuning, luxus kocsik, drift, veteránautók

A rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. A megfelelő adrenalinszintről pedig – számos program mellett – a színvonalas drift és offroad tematika gondoskodik majd. Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításokba is számos új színt hoz majd a 2020-as év.
amts kiállítás
A Hungexpót ezen a hétvégén birtokukba veszik a legütősebb járgányok

Egy kis hangulatvideó – ilyen volt a tavalyi AMTS:

Belépőddel Porschét nyerhetsz az AMTS-en

Belépőjegyeddel megnyerheted az Automobil és Tuning Show fődíját, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. A nyereményautó egy első generációs Porsche Boxster S roadster!

AMTS – időpont: 2020. szeptember 25-27., helyszín: Hungexpo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •