Salon lakberendezési kiállítás

Másfél év kényszerszünet után tér vissza a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás, amelyre a világ vezető designerei is kilátogatnak. Építkezők és lakásfelújítók nagy favoritja lehet az esemény, amelyen bemutatkoznak a legújabb trendek, és leleplezésre kerül egy öt hónapon át kézzel készített csodaszőnyeg-alkotás is, amelyet Wendy Morrison skót szőnyegtervező jegyez. Ezt se hagyd ki: Konmari az autódban: 5 egyszerű lépés a harmonikus rendért

Száznál is több mintaszobában mutatják be a legújabb lakberendezési trendeket

Egyetlen hétvége alatt élőben megnézhetjük és kipróbálhatjuk a legújabb bútorokat, megismerhetjük és megtapinthatjuk az elkövetkezendő évek népszerű szőnyeg, tapéta és falfesték textúráit is. Több mint 100 inspiráló enteriőrben találkozhatunk a legújabb lakberendezési trendeket és a legfrissebb hazai dizájndarabokat bemutató kiállítókkal 7000 négyzetméteren.

s alon budapest
Az idei év enteriőrtrendjei még hosszú évekig hatással lesznek a lakberendezésre

A 2020-as statisztikák alapján a magyarok kimagaslóan többet költöttek az előző évekhez képest a lakásfelújításokra, illetve lakberendezési tárgyakra és dekorációkra. „Büszkék vagyunk rá, hogy a hosszú kényszerszünet után egy ennyire nagyszabású eseménnyel várhatjuk a hozzánk ellátogatókat. A S/ALON BUDAPEST kiállításon végre megelevenedik mindaz, amit az elmúlt hónapokban csak magazinokban és online felületeken nézhettek meg az építkezők, lakásfelújítók. A lakástrend kiállítás remek lehetőség arra, hogy teljes életnagyságban szemléljünk meg a legapróbb részletekig kidolgozott, kifinomult és időnként meghökkentő enteriőröket” – hangsúlyozza Fülöp Judit, az esemény társalapítója.

lakástrend kiállítás
Ahogy a régi, akár régészeti emlékeknek tűnő kerámia tárgyak, a fonott és nád bútorok, úgy az újragondolt márványozott felületek vagy épp a csíkos lakástextilek változatai is mind egy irányba mutatnak: vissza a gyökerekhez!

salon budapest lakástrend

A következő oldalon megtudhatod, kik lesznek a S/ALON BUDAPEST kiállítás vendégei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2