görbicz anita OMV
Kacsamáj pátés briós és Grill BBQ tépett malac szendvics került a kínálatba; fotó: OMV Filling Stations

Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat. Két teljesen új menüsor került a töltőállomások választékába. A legújabb szendvicsek a sportolók ízlését tükrözik, kedvenc fogásaik kerültek a kínlatba. 

Görbicz Anita kedvence a kacsamáj, Árpádé a malac szendvics

Eszter az új menüsort Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC, valamint Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém többszörös kézilabda Bajnokok Ligája győztes játékosainak igényei szerint alkotta meg. Így Anitának a könnyed, de egyben pikáns ízvilágú birsalmapürés-burgonyasalátás kacsamáj pátés brióst készítette. Árpádnak pedig a barbecue műfaj egyik sztárját, a Grill BBQ tépett malac szendvicset ajánlotta.

A kacsamájas szendvicsek évek óta a legnépszerűbb Palágyi-tételek közé tartoznak a töltőállomásokon. A kollekcióban egy feketeszezámos sós briósba kerül a kacsamáj páté. Görbicz Anita kedvencét a birsalmából készült lekvár, magos-mustáros, snidlinges burgonyasaláta, madársaláta és retekcsíra egészít ki. A tartaruga bagettben érkező, gazdagon fűszerezett tépett sertéshúsos ínyencségre pedig Eszter speciális barbecue szósza kerül. Ezt a finomságot grillezett kaliforniai paprika és újhagyma, valamint jégsaláta teszi teljessé. A prémium szendvicsek mellett két saláta, illetve két pohárdesszert kerül még be az új kínálatba. Így a kutakra betérők citrusos kertészsalátát, paprikás csirkesalátát, valamint feketeerdőt és kisdobost is választhatnak az OMV VIVA Gourmet Selection kínálatában.

És azt tudtad, hogy az OMV töltőállomásainak borkülönlegességeit egy magyar sommelier válogatja össze, hogy benzinkúton bort – méghozzá jó bort – beszerezni ne legyen többé nagy kihívás? Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •