Lexus_The_Loft_3
Lexusra jellemző luxus és formavilág, ez a THE LOFT; fotó: TCE

Imádunk repülni, de bizony a várakozás, a zsúfolt tranzit, a csomagkiadásra várakozás, na meg a tömött mellékhelyiségek sok kellemetlenséget okoznak egy-egy utazás során. És most képzeljük el, hogy a gépre várva zuhanyzóhelyiségek, pihenőszobák és masszázsfotelek gondoskodnak a kényelmünkről! A jó hír, hogy ilyen váró már létezik, a rossz hír pedig az, hogy Brüsszelben található. És hogy mennyire klassz a Lexus és a Brussels Airlines közös üzleti várója, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy megkapta az Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet.

europa legjobb repuloteri varoja 2
Európa legjobb üzleti várójában bár, masszázsfotelek és pihenőszoba is van; fotó: TCE

Belga stílus és japán vendégszeretet

Az évente megrendezett World Travel Awards díj nagy presztízzsel bír, a szavazásban nemcsak az utazók és szakértők vesznek részt. Lehet szavazni a legkülönlegesebb reptéri várókra is – ebben a kategóriában indult a brüsszeli THE LOFT.  Olyan különleges koncepción alapuló reptéri váró ez, amelynek karakterét a kényelem, a technológia, a dizájn, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet izgalmas elegye alkotja.

Lexus_The_Loft_9
Omotenashi, azaz személyre szóló és különleges japán vendégszeretet várja az utasokat; fotó: TCE

Európa legjobb repülőtéri várója: prémium a köbön

A THE LOFT 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt, és azóta több mint 450 ezer látogató fordult itt meg. Ez a létesítmény egy új lépés a Lexus számára, hogy a prémium autók világán túl egy globális, luxus életstílus márkává váljon. A 2040 m2 alapterületen az 500 ülőhely mellett van bár, és olyan prémiumszolgáltatások, mint például csokoládémester által nyújtott csokoládé-élmény, zuhanyzóhelyiségek, csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák, masszázsfotelek, sörcsapok a legjobb belga sörökkel, high-end audio zenehallgató szoba. A váró egyébként környezettudatos: teljesen kizárták a műanyag palackokat, akárcsak egy nem régen nyílt horvátországi hotelben. A díjnyertes váró a brüsszeli repülőtér ’A’-területén található, és reggel 5-től este 9-ig tart nyitva.

europa legjobb repuloteri varoja 1
A várótermet különféle hangulatú és típusú részekre tagolták; fotó: TCE
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •