eskuvoi viselet pasztell
Válasszuk a pasztell színpaletta azon árnyalatát, amely a legjobban illik a bőr- és hajszínünkhöz

A szekrény előtt állva a “nincs egy holmim se, amit felvegyek” mondat talán sosem cseng annyira vészjóslóan, mint egy esküvői meghívás esetén. Bújjuk az etikettet, hogy mit illik és mit nem, mustráljuk magunkat, hogy mi áll jól és mi nem. Elég divatos? Eléggé elegáns esküvői viselet lesz ez? Nem lesz túl melegem benne? A végén persze arra is rájövünk, hogy a legjobb lenne új ruhában tündökölni, szóval elindulunk vásárolni…

Esküvői viselet a kényelem jegyében

“Szerencsére már sokat lazultak az alkalmi megjelenés szabályai, a kényelem és a praktikum végérvényesen feliratkozott a legfontosabb ruhaválasztási szempontok listájára. Az idei trendek a forró nyári hangulat jegyében születtek meg, és számos lehetőséget nyújtanak: választhatunk élénk színeket, lágy pasztelleket és a klasszikus fekete-fehérrel sem lehet hibázni” – nyugtat meg minket Szabó Erika, az egyik internetes divatáruház stílusszakértője. Segítségével összegyűjtöttük mire érdemes figyelni az alkalmi szettek kiválasztásakor.

Pasztell elegancia

A lágy fagylaltszínek most nagyon divatosak és a nyári esküvők hangulatához tökéletesen illenek. Különösen trendi, ha csipkével kombinált ruhát választunk, és jó hír, hogy a lenge azonok is hódítanak, tehát a nyár legforróbb napjain sem lesz gondunk a ruhaválasztással. Csodás rózsaszínes, barackos tónusok, levendula és orgonalilák, valamint világoskékek állnak rendelkezésünkre, ráadásul a mentazöld is újra hódít.

eskuvoi viselet noknek
A lágy fagylaltszínek minden nyári esküvőhöz illenek

Élénk színekben

Nyári elegáns alkalmakra ideális választás egy harsány, élénk színű ruha is, ami napbarnított bőrrel mutat igazán jól. Idén a pink és a piros, illetve a korall meglepő kombinációja nagyon trendi, merészebbek mindenképpen próbálják ki. Az esküvői fotókon is nagyszerűen mutat a sok színes ruhadarab!

eskuvoi viselet pirosban
Idén az élénk színekkel sem lőhetünk mellé

Az a bizonyos klasszikus fekete-fehér

Természetesen egy nyári napon sokan nem szívesen öltöznek feketébe, a fehér pedig ugye tiltott szín az esküvői vendégek számára, azonban a két szín kombinációja telitalálat lehet. Csodás fekete-fehér mintás ruhák között válogathatunk, és egy fekete nadrág plusz mintás blúz kombináció is jó megoldás. Érdemes ezeket a kontrasztos szetteket élénk színű kiegészítőkkel viselni: egy piros, pink vagy sárga táska és cipő igazán megfűszerezi a megjelenést.

eskuvo_viselet_feketefeher
Van valami a fekete-fehér színpárban, ami időtlen eleganciát sugároz

Csodás virágminták

Idén a virágmintás maxiruhák hódítanak, lágy árnyalatokban. Egy ilyen ruha azért is nagyon jó választás, mert könnyed, kényelmes, és ha fehér alapon színes virágmintás darabot választunk, akkor a fehér színről sem kell lemondanunk.

virgamintas ruhak eskuvoi viselet
A virágminták minden nyári szezon divatjában jelen vannak

Az esküvői viselet része a kiegészítő is

A fémszínű cipők és táskák nagyszerű választásnak bizonyulnak, mert bármilyen elegáns öltözék fényét tovább emelik. Ugyanakkor érdemes beszerezni egy nude színű cipőt vagy szandált is, és ha esküvőről van szó, legjobb döntés a most nagyon divatos kockasarok. Ha egész éjszaka talpon leszünk, ne kínozzuk magunkat kényelmetlen lábbelikkel. A szettünk pedig még egyedibb lesz, ha vadvirágok ihlette kézműves porcelánékszert választunk hozzá.

Mindezek mellett az esküvőn természetesen minden figyelemnek az ifjú párra kell fókuszálnia – ez pedig még inkább így lesz, ha valamilyen különleges autócsodával érkeznek a nagy napra.

Képek: Fashion Days

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •