Volvo V60

A Volvo V60 egy olyan kombi, amely tökéletesen ötvözi a stílust, a kényelmet és a biztonságot. Ezért is ideális választás azoknak a nőknek, akik egy családbarát, de mégis elegáns és dinamikus autót keresnek. Nézzük meg, hogy miben rejlik a Volvo V60 vonzereje!

Tágas és praktikus

Volvo V60 bőséges helyet kínál az utasoknak és a csomagoknak egyaránt. A hátsó üléssorban három gyermekülés is elfér, így nem kell aggódni a családi utazások során. A csomagtér 529 literes, de ha lehajtjuk az üléseket, akkor akár 1441 literesre is bővíthetjük.

A csomagtér padlója alatt pedig további rekeszek találhatók a kisebb tárgyak tárolására. A csomagtér ajtaja elektromosan nyitható és zárható, így könnyebb a pakolás.

Egyszerű szervizelés

volvo szerviz budapest

A praktikus Volvo szerviz Budapest szívébe is elhozza a svéd látásmódot, ugyanis a Personal Service szolgáltatásnak köszönhetően mindenki a saját igényeire szabott kiszolgálást kaphat. A szervizelés során közvetlenül a technikussal kommunikálhatunk, így első kézből kaphatjuk meg a legfontosabb információkat.

Környezetbarát és takarékos

A Volvo V60 elérhető plug-in hibrid változatban is, amely egy villanymotorral és egy benzinmotorral rendelkezik. A plug-in hibrid technológia lehetővé teszi, hogy kiválasszuk, hogy melyik motorral szeretnénk vezetni: tisztán elektromos módban, hibrid módban vagy normál módban.

Biztonságos és intelligens

A Volvo V60 számos olyan biztonsági és vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve, amelyek megvédik az utasokat és a közlekedés többi résztvevőjét. Ilyen például az IntelliSafe Assist, amely magában foglalja az adaptív tempomatot, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és a Pilot Assist funkciót, amely segít tartani a sebességet, a távolságot és az útpályát.

Stílusos és kényelmes

A Volvo V60 nem csak praktikus és biztonságos, hanem stílusos és kényelmes is. A karosszéria letisztult vonalai, az elegáns fényszórók és a jellegzetes hűtőrács kiemelik az autó skandináv dizájnját.

A belső tér pedig minőségi anyagokkal, ergonomikus ülésekkel és modern technológiákkal van berendezve. A központi érintőképernyőn keresztül irányíthatjuk az autó funkcióit, a klímát, a navigációt és a szórakoztató rendszert. A hangulatvilágítás pedig többféle színben állítható be.

Képek forrása: Volvo Galéria Budapest

Támogatott tartalom.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •