dreher ruhakollekció
Menő vagy picit ijesztő? Megosztó képek születtek a reklámkampányhoz

Az eddigiektől eltérő módon újított a Dreher. Ez alkalommal sör helyett ruhadarabok kerülnek a polcokra. A minőségi streetwear stílusáról ismert BP Clothing egy limitált kiadású kapszulakollekciót tervezett a magyar sörmárkának. A Dreher X BP ONE CITY ONE LOVE darabjai között egyedi pólók, pulóverek és természetesen sörnyitók is találhatóak.

Dreher kapszulakollekció: nem volt kérdés a közös munka

A Dreher Sörgyárakat kezdetek óta a hagyományok tisztelete mellett a folyamatos innováció jellemzi. Ez a különleges kettőség teszi a Dreher Antal által alapított gyárat és termékeit különlegessé. Ezt a szellemiséget viszi tovább az idén már 166 éves sörgyár, divatos és egyedi módon ötvözve a tradíciót és az újítást. A vállalatot 1854-ben alapították a mai Budapest mértani közepén, a X. kerületben, Kőbányán. Így az elköteleződés a kerület, a főváros és az ország felé a kezdetek óta jelen van a sörmárka életében. Ennek a kapcsolódásnak az apropóján, a szintén Budapesten alapított BP Clothing egy egyedi kollekciót tervezett. A Dreher kapszulakollekció, azaz a Dreher X BP ONE CITY ONE LOVE limitált kollekció darabjai között találhatóak pólók, pulóverek, sörnyitók. Valamint sapka, zokni és matricacsomag is.

„Ez alkalommal az volt a célunk, hogy kilépjünk a sörkategóriából és egy más, különleges kollaborációt hívjunk életre. Mindezt egy olyan egyedi, magyar, minőségi márkával szerettük volna megvalósítani, amelynek az értékei megegyeznek az általunk képviselt értékekkel. A sörgyár évszázadokra visszanyúló budapesti kötődése automatikusan hozta, hogy a ruhakollekció kapcsán a BP Clothinggal szeretnénk együttműködni. Ők az a magyar márka, amelynek minőségi ruházatai és kiegészítői is visszatükrözik azt a lendületes, megújuló szellemiséget, amit mi is képviselünk. A közös koncepció mentén igazán izgalmas kollekciót tudtunk alkotni” – mondta Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketing igazgatója.

A limitált kollekció a BP üzletében érhető el.

Idén nem ez a Dreher első meglepő együttműködése: nemrég a Mad Scientist Sörfőzde csapatával vezettek be új közös márkát a magyar piacra – a nagyüzemek technológiáját és évszázados tudását keresztezték a kisüzemi sörgyártás friss, kísérletező szemléletével.