női bokacsizma

A magassarkú bokacsizma divatja halhatatlan, így természetesen ebből a szezonból sem hiányozhat. Az azonban fogós kérdés, hogy melyik modell a személyes befutó? Mert bár a téma nem tűnik annyira összetettnek, valójában a sokszínű kínálatnak köszönhetően bőven akad min gondolkodni.

Vastag vagy vékony láb?

Ez az a roppantul kényes kérdés, amit egyetlen hölgy sem szeret, nem hogy megválaszolni, de elolvasni sem. Pedig maga a dilemma nem tolakodó, sokkal inkább az a célja, hogy kiderüljön, melyek azok a modellek, amik testre szabottak. A CCC széles választékában számtalan alternatíva érhető el, tehát lehetőségekből van bőven. A kérdés már csak az, hogy egyénileg milyen tényezőkre célszerű odafigyelni?

Visszakanyarodva a kellemetlenkedő felvetéshez, ami a lábak vastagságát firtatja, ez azért kulcsfontosságú információ, mert például a díszített, kövekkel, csatokkal kirakott magassarkú bokacsizma vastagítja a lábat. Ugyanakkor a letisztult, külön motívumokkal nem rendelkező darabok vékony hatást keltenek. Ezt azért jó tudni, mert így előnyösen felhasználhatóak a választás során.

Mennyire magas az a magas sarok?

bokacsizma

A másik téma, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy a magas sarok, mint kifejezés, nem konkrét sarokméretet takar. Van, akinek a pár centiméter is égbe kiáltóan magasnak tűnik, megint más tíz centi fölött meg sem áll. A kiválasztásnál a kényelmi szempontokat mindenképpen ildomos alapul venni. Illetve az is mérvadó, hogy a csizma alkalmi vagy mindennapi viselet. Mert ha az alkalmi hordás pár órát jelent, akkor még a kevésbé komfortos döntések is jóknak bizonyulhatnak. Mondhatnánk úgy is, hogy olykor megéri kockáztatni és a kihívások elébe menni.

Ellenben, ha hétköznapi lábbeliről beszélünk, akkor a kényelem olyan tényező, ami nem szenvedhet csorbát. Semmilyen esetben sem. Tehát ha személy szerint a túl magas sarok nem megfelelő, nem bizalomgerjesztő, sőt kifejezetten kellemetlen, akkor felesleges vele próbálkozni. Az alacsonyabb hölgyek közül sokan gondolkodnak abban, hogy a sarokmagasság növelésével alakítanak kicsit a helyzetükön. Ez, azonban legfeljebb csak akkor működhet, ha nem okoz problémát a magas sarokban járás, ellenkező esetben a sikertelenség garantálható. Összegezve a sarok sohasem funkcionálhat kompenzációként.

Melyek a legtrendibb színek?

bokacsizma

A CCC üzleteiben országszerte személyesen is végignézhetőek a színpompás modellek. A színpompás, mint jelző az esetükben nagyon is helytálló. Aki eddig azt gondolta, hogy az ősz és a tél színe a barna vagy a fekete, annak íme egy kis meglepetés! A bordó, a drapp, a khaki vagy éppen a rózsaszín is sorban áll a figyelemért. Ez a 2022-es év divatját elnézve nem csoda, lévén idén a színeké volt a főszerep, s a divatguruk azt jósolják, hogy ez a tendencia jövőre sem változik meg.

Ha pedig megvan a kiszemelt típus, ha nincs több kérdés, akkor interneten keresztül a CCC online felületén pillanatok alatt leadható a rendelés. A vásárlás ilyen módon pikkpakk kipipálható és nem marad más, mint az örömteli várakozás. Aztán, ha küszöbön belülre került a csomag, akkor kezdődhet a kaland!

Támogatott tartalom.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •