desigual kollekció ősz tél
Mediterrán jegyek, egyedi stílusirányzat és szenvedély

A Desigual bemutatja 2020-as őszi/téli kollekcióját a francia mesterrel és ikonikus barátaival együttműködve. A fotókampányban a “Lacroix-i” modellek három generációja keresi a művészt: bebarangolják a várost és felfedezik azokat a helyeket, amelyeket az alkotó zsenialitása beleng. A fotós, Txema Yeste Anh Duongot, Vlada Roslyakovát és Nyarach Abouchot örökíti meg, ahogy Monsieur Christian Lacroix után kutatnak, a 2020-as őszi/téli Desigual kollekció darabjait viselve. Hogy hol van Monsieur Lacroix? Minden kétséget kizáróan … a Desigualnál.

Öröm, báj és boldogság

Csaknem tíz évvel ezelőtt első látásra beleszerettem ebbe a társaságba, mivel atipikus módon mindenki számára készítettek ruhákat, olyan inspirációkkal, témákkal és gyökerekkel, amelyek hasonlóak voltak az enyémekhez, valamint a színek, a minták és a patchwork iránti közös szenvedély miatt, amelyek az én munkámat is mindig végigkísérték. Ahogy azt mindig hangsúlyozom, a Desigual darabok megteremtése nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnhet. Ismerős szókincs, de olyan nyelv, amelyet meg kell tanulni és a lehető leggyakrabban gyakorolni; az ötletek és a megérzések napi szintű eszmecserét igényelnek a csapattal” – nyilatkozta Christian Lacroix. Hozzátette: “Nem életkorról, nemzetiségről, évszakról, nappalról vagy éjszakáról szól a Desigual kollekció. Örömről, bájról, annak a boldogságáról, amikor olyasvalamit viselsz, ami passzol hozzád. És nemcsak a testedhez, a sziluettedhez, hanem a személyiségedhez és a hangulatodhoz is, évszaktól függetlenül. Mert mindig könnyű viselni.”

Desigual kollekció: Hatalmat a virágoknak

Őszi-téli ruhadarabok, amelyek… „forrók”, ​​ahogy maga a tervező fogalmaz. Őszi tavasz vagy téli nyár, amelyben a virágoké az erő. A Desigual kollekció az őszi-téli utazást égetett narancssárga tónusokkal, fekete, nagy és buja virágokkal, különféle patchworkökkel, antik gobelin és a nagyi kötöttáruinak mixével és természetesen, maximális energiával kezdi. Hosszú és rövid ruhák, gyapjúkabátok, steppelt kabát, mintás nadrágok, ingek és polár dzseki: a Desigual kollekció a színpompás kényelmet ünnepli.

A Desigual és Christian Lacroix együttműködéséről szóló videót itt tekintheted meg.