debrecen debreceni kulturális intézmények nyitás
(Fotó: VisitDebrecen)

Debrecen kora ősszel is kulturális, gasztro-, családi és sportprogramok sokaságát kínálja. Olvass tovább, és megtudhatod, melyek lesznek a következő hetek legjobb debreceni programjai. Ezt se hagyd ki: Az ősz legnagyobb ingyenes koncertjén neked is ott a helyed!

1. Debreczeni ZAMAT Fesztivál

A debreceni gasztrofesztiválok sorát szeptember 17. és 19. között a Debreczeni ZAMAT Fesztivál folytatja, amely idén minden korábbinál nagyobb helyszínen, sokszínű programkínálattal, nemzetközi kitekintéssel, sztárfellépőkkel és kulináris élményekkel várja az érdeklődőket.

2. Jön az ősz leglátványosabb eseménye, a daruvonulás

Szeptember végétől október elejéig szervez darulest a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság. A több ezres darucsapatokat hajnalban és alkonyatkor is meg lehet nézni a vezetett túrákon, az őszi szünetben akár hétköznap is. A debreceni darules szeptember 18-tól október 31-ig tart.

3. Nemzetközileg egyedülálló kiállításnak ad otthont a MODEM

modem debrecen

A világon csaknem 50 év után először a MODEM-ben! 2021. október 3-án nyílik a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ nemzetközileg egyedülálló kiállítása Párizsi absztraktok. Abstraction-Création. Kandinszkij, Hélion, Calder, Moholy-Nagy…címmel.

4. VADLOVAK – Egy különleges fotókiállítás a Hortobágy szívéből

Vadlovak címmel egy különleges fotókiállításon pillanthatunk be a Hortobágyi Nemzeti Park területén található Pentezugi Vadlórezervátum lakóinak mindennapjaiba. A kiállítás augusztus 21-ig ingyenesen látható a Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) nyitvatartási idejében, naponta 9.00-19.00 között

5. Ősszel is zene minden mennyiségben

Az ősz beköszöntével a könnyűzenei koncertsorozat nem áll meg, sőt, Debrecen klubjainak és szórakozóhelyszíneinek színpadán a hazai könnyűzenei élet legjava váltja egymást. Szeptemberben Debrecenben koncertezik többek között az Anna and the Barbies és a Zorall, de érkezik majd a Margaret Island, Ganxta Zolee és a Kartel, a Blahalouisiana és a Lord is. A Nagyerdei Víztorony kertjében még szabadtéren, a Roncsbárban pedig a jól ismert koncertteremben bulizhatunk a következő hetekben, hónapokban. Tipp: Ingyenes, országos koncertsorozat vette kezdetét, itt az Őszi Hacacáré

További debreceni őszi programok várnak a következő oldalon is. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2