Budapest Bar koncert
Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti

2020 a nem-ek éve: nemet kell mondanunk a személyes érintkezésekre, a koncertekre, a táncra, az utazásra és még annyi mindenre. A Budapest Bár zenekar azonban úgy gondolja, ha a pohár félig üres, akkor félig tele is van: legyen az idei év ugyanannyira az igen-ek esztendeje is. A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor online koncertet ad, egyszerre látogat el minden egyes néző nappalijába, legyen az bárhol a világon.

Bulis és ünnepi számok is lesznek a Budapest bár koncertjein

Az idei karácsonyi koncerten főleg az Ünnep és a Ha megtehetnéd című lemezek dalai szerepelnek. Az előadást Keresztes Tamás Jászai díjas színész rendezi, öt zenész és tíz énekes részvételével. A Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián. A szilveszteri koncertre a legbulisabb számokból válogat a zenekar. A közösségi média oldalaikon elérhető előzetes nézői kívánságok alapján állítják össze a számok sorrendet. “Ilyen karácsonyunk még sosem volt, mint az idei, viszont ilyen technikai lehetőségek sem álltak eddig rendelkezésünkre. Most különösen oda kell figyelnünk, hogyan töltjük együtt az ünnep napjait, hogy tudunk valóban együtt lenni, valóban kapcsolódni egymáshoz. Ha már fizikailag nem is lehetséges az összekapaszkodás, akkor lelkileg legyünk együtt úgy igaziból” – mondta el Farkas Róbert, a Budapest Bár zenekar alapítója.

4000 néző ünnepelhet egyszerre

Mindkét koncert látható majd élőben a premieren a megadott időpontokban, egyidőben a felvétellel. A premiert egyszerre maximum 4000 ember nézheti. Aki nem tudja éppen a premier időpontjában megnézni a koncertet, az a rögzített előadásra vegyen jegyet, és a megadott időtartam alatt bármikor megtekintheti a koncertet. Jegyek külföldről is vásárolhatók ezen és ezen a linken is. Mindkét koncertre a jegyár: 3900 Ft. A zenekar azt kéri, hogy ha háromnál többen nézik majd a koncertet ÉS megtehetik, családi jegyet vásároljanak. Ennek az ára 10 000 Ft.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •