Fejlett hibrid teljesítmény

A Swace hibrid rendszere ötvözi az erőteljes elektromotort egy 1,8 literes benzinmotorral. Ezt kizárólag hibrid rendszer használatra tervezték, amely minden úttípuson az optimális hajtásra törekszik: legyen az csak elektromos hajtás, benzinmotor vagy mindkettő egyszerre. A Swace három vezetési móddal van felszerelve – NORMAL, ECO, és SPORT.

hibrid swace
EV üzemmódban a járművet kizárólag az akkumulátorból nyert áram hajtja, ezt elsősorban rövidtávú vezetésre ajánlott használni

Az alacsony motorháztető, valamint a hibrid akkumulátor hátsó ülések alatti elhelyezkedése segít csökkenteni a karosszéria dőléseket, javítja a menetstabilitást, és hozzájárul a sima és könnyű vezetéshez. A MacPherson karosszéria elemek és a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés fokozzák a menetkényelmet.

Fejlett vezetéstámogató rendszereket kapott a Suzuki Swace

A legújabb vezetéstámogató rendszerekkel felszerelt Suzuki Swace minden utazáskor megnyugtató biztonságot kínál mind a sofőr, mind az utasok számára.

suzuki swace bársonykék színben
Bársonykék színben is elérhető a Swace

A teljesség igénye nélkül, ezeket pakolták bele az új családi autóba:

  • Egyszerű intelligens automata parkolási rendszer: ultrahangos radart használ az érzékeléshez, és pontos parkolást tesz lehetővé szűk helyeken is.
  • Ütközés-megelőző rendszer: segít megakadályozni más járművekkel, gyalogosokkal és kerékpárosokkal való ütközéseket azáltal, hogy egy milliméteres hullámhosszú radarral és egylencsés kamerával folyamatosan figyeli az utat. Amennyiben veszélyt észlel, a fékasszisztens automatikusan lefékezi az autót.
kombi suzuki
Különleges, dióbarna fényezés
  • Holttérfigyelő: figyelmezteti a vezetőt a holtterekben található, vagy oda érkező járművekre.
  • Hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés (RCTA): parkolóhelyről való kitolatás esetén a rendszer segít elkerülni az ütközéseket.

A Swace értékesítése 2020 telén kezdődik Európában.

1
2
3