Kombi Suzuki sokoldalú utastérrel

A Swace utasterének elegáns, mégis egyszerű belső kialakítása a tágasságra, a kényelemre és a praktikumra összpontosít. Az utastérben a tágasság érzetét a széles műszerfal biztosítja, amelyet egybefüggő vízszintes elemekkel díszítettek a dinamikusság még nagyobb érzetét keltve. A puha párnázás és a króm vagy ezüst díszítés kiemeli a belső tér minőségét és eleganciáját.

suzuki utastér
A belső tér tágas és praktikus, a nagy méretű csomagteret pedig a legkülönbözőbb életstílusoknak megfelelően alakították ki

Az utazás élményét tovább fokozza a középkonzolon elhelyezett  9 colos érintőképernyő, amely kompatibilis az Apple CarPlay, Android Auto és a MirrorLink rendszereket használó okostelefonokkal. Az elülső konzolban Qi vezeték nélküli töltőpad áll rendelkezésre az okostelefonok töltéséhez. Valamint két USB csatlakozó és egy AUX bemenet érhető el a vezető- és az anyósülésen utazók számára. A belső kialakításban olyan extrák találhatók még, mint a kormánykerék és az első ülés fűtése, utastér világítás. Az S-FLOW klímavezérlő rendszer azokhoz az ülésekhez irányítja a befúvott levegőt, amelyeken utasok ülnek.

kényelmes utastér új suzuki
Az utastér sokoldalúságot és kényelmet kínál mind a vezető, mind az utasok aktív életmódjának támogatásához

Az első és a hátsó ülések közötti bőséges, 928 mm-es távolság az egyik legjobb a kategóriájában. Kényelmes tárolórekeszek találhatók az utastérben, ezzel tágas helyet kínálva apró tárgyak, például telefonok és italok tárolására mind az első, mind a második sorban.

lehajtható csomagtér swace
Az egyébként is hatalmas csomagtér tovább bővíthető a hátsó ülések lehajtásával

A nagy, 596 literes csomagtér bőséges helyet biztosít a különféle poggyászok és szabadidős csomagok számára. A csomagtértálcát alacsonyabb helyzetbe lehet helyezni a magasabb tárgyak szállításához. Ráadásul nedves vagy szennyezett tárgyak tárolására is használható, hiszen a szőnyeg hátoldala műanyag burkolattal van bevonva a könnyű tisztíthatóság érdekében.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2
3