Valentin napi ajándék
(Fotó: Terri Cnudde/Pixabay)

Pár nap és itt van a szerelmesek ünnepe, és még nem tudod, mi legyen a Valentin-napi ajándék? Segítünk. Bálint-nap alkalmából szeretnénk megosztani veletek 3+1 különleges Valentin-napi ajándékötletet, amelyek fő-, kiegészítő- vagy akár utolsó pillanatos ajándéknak is tökéletesek lesznek, hogy meglephesd vele azt, aki a legfontosabb számodra.Ne feledd, egy Valentin-napi ajándék nem kell, hogy drága legyen, hiszen a gondolat az, ami a leginkább számít. Idén arra ösztönzünk, hogy a szokásos ajándékcsere helyett (vagy mellett) lepjétek meg kedveseteket ott, ahol a legkevésbé számítanak ajándékokra: az autóban. Az így kapott meglepetés garantáltan formabontó és emlékezetes lesz.

3+1 Valentin-napi ajándék, amellyel garantáltan te leszel az év pasija/barátnője

1. Jól látható ajándékok

Nem kell túlkomplikálni a dolgokat, február 13-án este csak rakd a becsomagolt ajándékot az anyósülésre. Sőt, ha korán kelő típus vagy, akár egy csokor virágot is becsempészhetsz a kocsijába. Így, amikor reggel beül az autóba, azonnal észreveszi az általad ott hagyott ajándékot, és tudja, hogy gondoltál rá, amitől garantáltan jó lesz a napja.

2. Ajándékok elrejtve szerte a kocsiban

Ha egy kicsit izgalmasabbá szeretnéd tenni az ajándékozást, válassz olyan helyet a kocsiban, amelyek nem annyira feltűnőek. Például egy Valentin-napi képeslap a napellenző mögött, vagy kesztyűtartóban az iratok között jó választás lehet. Ha mondjuk ékszerben gondolkodsz, akkor az ékszeres dobozt rakhatod az italtartóba, vagy ha egy nyakláncról van szó, akkor azt rá is akaszthatod a visszapillantó tükörre.

A cikk a következő oldalon folytatódik. 

1
2